yusuf_bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet Lumia 800 Yada 620 Verebilirler
USB portu değiştirilemediğinden mi?? Benim E7-00'ın şarj aleti USB şarj olduğundan bi ara bozuldu şarj soketi, Kayseri Nokia Care'ye verdim soket değişti 1 hafta sonra geri aldım
beyler hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama benim cihazda da aynı problem olmuştu ve usb entegresini değiştirmişlerdi kvk-kozyatağı servisinde
Ooooo Süper O zaman Satar N9 Alırımşaka maka cidden Lumia 800 olabilrimi? ya da 620?
- - - Eklendi - - -
Walla kardeşim ben orasını bilmiyorum. belki n8 farklıdır belkide soket değişir n8 im geri gelir. hertürlü bana uyarzaten hafiften sıkılmaya başlamış, n9 alma hayalleri kurmaya başlamıştım inş. yenisi gelir de n9 alırım belkide almam
Benim E7'dede bir problem var 1-2 dakika kadar telefona baktığımda klavye ışıkları kendiliğinden yanıyor ve kapanmıyor ancak tuş kilidini kapatıp açtıktan sonra düzeliyor yine aynı sorun servise vermeyi düşünüyorum hangi servise vereyim nesi değişir veya telefonumu değiştirirler lumia 620 verirler mi her yolu denedim flashta attım yine aynı problem.
Bide E7'imde Nokia yazısı ekranda bastırdığım zaman ekran kırıkmış gibi bir ses geliyor ve arka kasa biraz gevşeklik var vide yerlerinden sesler geliyor.
büyük ihtımal 701 gelir
inş. Kardeşim. İyi olur yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?