telefonumu servise verdim ne zaman gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu servise verdim ne zaman gelir?
nokia 5800 telefonumu ekrandaki çizgiler oluşması nedeniyle servise yolladım garanti devam ediyor 10 gün oldu,bursa kvk servisine yolladım kvkteknikservis.com'da tamir devam ediyor diyor,telefonu bi türlü açmıyorlar acaba sizce ne zaman tamirden gelir? bir keresinde dokunmatikte problem vardı yolladım 5 günde yapıp yollamışlardı.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aynı sebepten bende servise verdim 9. gün geldi telefon. Nerdeyse telefonun içindeki tüm parçalar değişmiş ama kasa aynıydı değişim talep etmiştim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
kendi iline gönderildiyse çabuk gelir..
mesela ben 35 gün bekledim

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sebepten bende servise verdim 9. gün geldi telefon. Nerdeyse telefonun içindeki tüm parçalar değişmiş ama kasa aynıydı değişim talep etmiştim
mail yoluyla ulaşsam siz nasıl değişim talep ettiniz

----------Eklendi @ 16:47:35 ---------- Yazıldı @ 16:45:49 ----------

kendi iline gönderildiyse çabuk gelir..
mesela ben 35 gün bekledim
:hmmm
yapma ya 35 gün ne bu artık,30 günden sonra yeni cihaz yollanıyordu galiba yada cihazın parası yanlış mı hatırlıyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
30 gün dedikleri 30 iş günü yani haftasonları dahil 38 gün ediyor. Benim pil kapağı tam oturmuyodu doğal olarak kasa değişimi istedim yapmadılar.Bide ekran çizgi çizgi oluyor ve şarjı az gidiyor dedim nerdeyse telefonun batarya ve kasa hariç tüm parçaları değişmiş.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
maximum 1 ay süresi var.adamları sık sık arayıp meşgul etmeyin arkadaşlar.

Üst Alt