Telefonumu Kablosuz Ağ Yapıp Android Tabletimle Bağlanabilirmiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eğer telefonunda wifi hotspot özelliği varsa yaparsın.

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi
nokia c3-00 da bu özellik var mı ?

sefo

Üye
Ben kullaniyorum o programi super

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Symbianım ben. Neymiş o biri anlatsa ? c6-01 var.

serinaga

serinaga

Üye
joikuspot adında bir uygulamayı, gerek forumdan arayıp, gerekse nokia mağazadan indirip kurun. Proğramı çalıştırmadan önce hem 3g internet hem de wifi açık olmalı. Proğram çalıştırıldığında artık telefonun internetini wifi modem gibi paylaşıma açar. Lakin kullandığınız tablet android ise versiyon ve donanım özellikleri ad-hoc desteklemiyorsa bağlanamazsınız, aksi halde güle güle kullanın ...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Sadece tablet için mi o yoksa pcdende bağlanabilir miyim ?

Mantıken bağlanırım.

cukuleaks

Üye

Mantıken bağlanırım.
Symbiandada var bu program . Adı joukispot. istersen link atabilirim :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca şöyle düşünün. Bir modem var ve kablosuz. Siz ona kablosuz olan heryerden bağlanırsınız. Telefondan , tabletten , pcden bağlanabilirmiyim diye sorulara gerek yok yani :)

msy2017

msy2017

Üye
ben bu programla laptopu internete bağlıyorum ama android 4.0 tabletim görüyor ama bağlanmıyor sanırım yukarda arkadaşın adhoc dediği özellik yok

serinaga

serinaga

Üye

Mantıken bağlanırım.

Aklına gelen wifi destekli tüm cihazlardan bağlanırsın ...

- - - Eklendi - - -

ben bu programla laptopu internete bağlıyorum ama android 4.0 tabletim görüyor ama bağlanmıyor sanırım yukarda arkadaşın adhoc dediği özellik yok

Kesinlikle doğrudur, ad-hoc olduğundan bağlanmaz bazı android tabletler ...

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
bende var ama sanırım mobil internetimi bilgisayara paylaştırıyor şnternet paketim 250MB asla yetmez,evde sınırsız bağlantı uydunet var onu bilgisayarıma paylaştırabilseydim iyiydi...

kurd-0

Üye
bende var ama sanırım mobil internetimi bilgisayara paylaştırıyor şnternet paketim 250MB asla yetmez,evde sınırsız bağlantı uydunet var onu bilgisayarıma paylaştırabilseydim iyiydi...
peki uyduneti nerde kullanıyorsun

sinan-19

sinan-19

Üye
yalnız joikuspot programında olmuyor yani tablet çevirmeli ağ tabanından wi fi vericisini kabul etmiyor android bir telefonunuz varsa ondan yapılıyor ama nokıa cihazlarda bu mümkün görünmüyor

casua1975

Üye
evet nokia telefonla olmauyor. 2 aydır uğraşıyorum.

sekajmer

sekajmer

Üye
iyide tablet görmüyor n95 te dğıttım laptobum gördü tablete wifi programı attım gördü ama no support(desteklenmiyor) dedi
root lazımmış doğrumudur ?
artes i705
android 4.0

Üst Alt