Telefonumu değiştiricem-fikir verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu değiştiricem-fikir verin
uzun zamandır memnun olmadığım bi telefon kullanıyorum.. yenisini alıcam 1 haftaya kadar.. fikre ihtiyacım var.. önerdiğiniz telefonu neden önerdiğinizide yazarsanız sevinirim..

burcuuum

Üye
biraz daha sabret iphone al derim ben.. codafonela türkiyeye geliyor artık biliyosun. duymamış olamazsın.. hazır beklerken 1 ay fln daha bekle.. çok güzel bi telefon. gayet iyi özelliklere sahip ayrıca.. ben bekliyorum.. gelsin hemen alıcam.. vodafonelu olucam bu sayede..:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
nokia n73, yada birazdaha pahalı uyarsa n95 derim.
nedenini sorarsan n73 wi-fi haricinde bütün özellikleri mükemmel ve tasarımıda 3.2 mp kamera ,yüksek seste müzik, ve süper ekran'ıyla benim ve diğer kullanıcılarında vazgeçilmezi.
n95'e gelince oda 73 kadar kaliteli artı olarak 5 mp kamera ve wi-fi. tek dezavantajı, sürgülü olması bence, zaten bu yüzden n73 de kaldım. n73 vazgeçilmez bence kesinlikle tavsiyemdir 1 yldan fazla kullanıyorum daha tık demedi.
şimdiden alacağın model işin hayırlı olsun iyi günlerde kullan:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabiki n95 ;)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
kibar bişi istiyosan 6500 slide alabilirsin kamera ve görünüşü çok güzel yada yok pahalı bişi olsun ve özellikli diyosan n95 yok normal bişi olsun diyosan n73

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
6630 al kocaman ekran kamera kendi uyarsa al:)

tanso

tanso

Üye
N serisinin hepside güzel ama tabiki en iyis N95

eQooo

eQooo

Üye
n78 geliooo onu al...

mmzzkk

mmzzkk

Üye
n81 8gb.. wifi ekran 16.7 milyon renk.. kamerası 2 megapixel ama ekran çözünürlüğü we nokia kalitesi bu sorunu gideriyorr.. kesinlikle n81 8gb!!!

cem532

cem532

Üye
ben 5 sendır kulalangım bır tfl cok cok memnunm sanada tavsıye ederım nokı8310:ehe

Silinen Üye 299735

Üye
N serisi en iyisi

gabico

gabico

Üye
tabikide nokia n99i

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g beklemesindeyim:)
talep formunu doldurdum. vodafone'lu olmam işe yarıyacak:)

king512

king512

Üye
bellifiyat aralığı verde ona göre fikir üretelim

tatar_2631

tatar_2631

Üye
Para yetiosa N95 8Gb al derim

skarlet

Üye
bende daha gerçekçi bi yaklaşımla iphone 3g bekliyorum. vodafone kullandığım için zaten n.p. benim için:)
zaten kullanmayanlarda vodafonelu olur artık:):ehe

kaan0

kaan0

Üye
n81 8gb.. wifi ekran 16.7 milyon renk.. kamerası 2 megapixel ama ekran çözünürlüğü we nokia kalitesi bu sorunu gideriyorr.. kesinlikle n81 8gb!!!
arkadaşa kesinlikle katılıyorum n81 forever

asicaN_38

asicaN_38

Üye
arkadaşım sana tavsiyem simbiyan alma çabuk virüs bulaşıyo uğraşıp duruyosun :S

esra2082

Üye
    Konu Sahibi
vodafone dan talep formu doldurmuştum.. mesaj geldi..elimize ulaştı teşekkürler die..bekleyelim bakalım iphone 3g.

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
n73 ü öneririm ama sen bilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt