Telefonumda ters giden birkaç şey var Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda ters giden birkaç şey var Yardım...
Arkadaşlar c6-01 telefonum var.Telefonu her açtığımda ssoui diye bir pencere açılıyor.Nokia hesabına giriş falan diye.Açıldığında onun gelmemesini istiyorum.Daha sonra ara uygulamasında birşey arayamıyorum.Mesela bir şarkı adı yazdım.Araya bastıktan 1 sn sonra uygulama kendi kendine kapanıyor.Daha sonra social uygulamasını açtığımda unable to start hatasını alıyorum.Internet bağlanımda bir sorun yok.

Çözümlerini bilenlerin yardımlarını bekliyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefonunda hangi versiyon yüklü, belle yüklü ise nokia suite ile tekrar üstüne yükle, ssoui dediği şey ortak hesap yani tek nokia hesabıyla birçok yerde oturum açabilmeni sağlıyor(haritalar, store vs), her açıldığında sormasının sebebi yazılımsal hata giriş yapamadığın için çıkıyor giriş yapmadığın sürece çıkmaya devam edecektir diğer sorunlarında aynı şey yüzünden oluyor yazılımsal hata var, önemli bilgilerini yedekleyip soft format atıp(*#7370#) ardından nokia suite ile telefonu tekrar güncelle derim ben.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Soft formatı yapıyorum.Telefon restart yaptı nokia yazısı duruyor 2 dakikadır.Bu normal mi?

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefonda hangi sürüm yüklü, evet biraz uzun sürer normaldir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
5 dakika kadar sıyah ekranda kalır sorun yok

tarxhn

tarxhn

Üye
bekleyen derviş muradına ermiş

SilentOne

SilentOne

Üye
format işleri beklemeye gelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt