telefonumda galeri ile ilgili sorun var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda galeri ile ilgili sorun var.
arkadaşlar çektiğim resim ve videoları sadece 1 en fazla 2 gün telde görebiliyorum.daha sonra galeri bomboş görünüyor. dosya yöneticisinden baktığımda kayıt olan klasörün uzantısı .exe olarak göründüğünden dosya yöneticisinden de bakamıyorum.sadece hafıza kartını laptopa takınca görebiliyorum. işletim sitemini bile değiştirdim. hard format attım. anti-virüsle telide kartıda tarattım. nokia servisede gittim.sorun aynı. yokmu bunun bi çözümü?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
sorununuza bır anlam veremedım yaa... umarım telefonununuzun parca sıkıntısı yoktur.. yazılımdan olsa flasla duzelmesı gerekırdı..

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
rescue die bi klasörde duruo ama dediğim gibi pc den görülebiliyo.

pirangi

Üye
N8'e ivo belle yükleyince ben de aynı sorun olmuştu.Telefonun dilini ingilizce yapınca galeri sorunu çözülmüştü.

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
pirangi oda çözüm olmadı :((

Symbianist

Symbianist

Üye
Hafıza kartını pc'ye tak nod32 ile veya combofix ile tarama yaptır düzelmesi lazım. Anlattıgin şey virüs ve pc'den bulaşmiş.

lolaman

lolaman

Üye
Bende de vardı böyle bir sorun.Diyelim ki 6 tane resim çektim hepsi ilk çektigim resme dönüşüyodu ilk resmin adını değiştirmiştim sorun çözülmüştü.Resmin adını değiştir sende.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
.exe yapıyorsa virüs pc ye virüs taraması yap ve telefonun o resimler neredeyse artık hafıza kartı vs formatla düzelir

u_cosar

u_cosar

Üye
exe olanlar aslında virüs hafıza kartına virüs girmiş

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
pc yi scan ettim virüs programı ile. sonra teli pc ye bağlayarak tekrar pcyi,teli ve hafıza kartını seçip scan ettim. baya bi virüs buldu. sildim. şimdilik çözüldü gibi görünüyor.

----------Eklendi @ 23:31:18 ---------- Yazıldı @ 23:28:48 ----------

herşeyi teli kapayıp açana kadaröış. yine silinöiş :( :(

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
belledenmi sorun acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt