telefonumda (5800) yeni fw ile oluşan sorun.yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3nw3r

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda (5800) yeni fw ile oluşan sorun.yardım edermisiniz?
Yeni fw yi kurduktan sonra cfw yi kurdum.ilk başlarda sorun yoktu fakat 2.günde msj yazarken tuşlar karışmaya başladı.1 e bastığımda 3ü algılıyor.tuşları kilitleyip tekrar açtığımda bazen düzeliyo.yada bekliyorum kendiliğinden düzeliyo.2 kelimelik msjı 5 dakikada yazar hale geldi telefon.onun üstüne 2 tane daha farklı cfw kurdum aynı sorun devam etti.düzelir ümidiyle orjinal fw ye döndüm yine düzelmedi.sadece msjlarda değil menüye girdiğimde de olan bi sorun.ekranın sol tarafına bastığımda sağ tarafa basmışım gibi algılıyor.ekran kalibrasyonunuda uzun uğraşlar sonucu yaptım oda fayda etmedi.bu sorunla ilgili ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

aryscat

aryscat

Üye
Ayarlardan dokunmatik Ekran kalibrasyonu yap... Düzelmezse servise ...

3nw3r

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmadı.ilgin için teşekkürler

maktama

maktama

Üye
Yeni fw yi kurduktan sonra cfw yi kurdum.ilk başlarda sorun yoktu fakat 2.günde msj yazarken tuşlar karışmaya başladı.1 e bastığımda 3ü algılıyor.tuşları kilitleyip tekrar açtığımda bazen düzeliyo.yada bekliyorum kendiliğinden düzeliyo.2 kelimelik msjı 5 dakikada yazar hale geldi telefon.onun üstüne 2 tane daha farklı cfw kurdum aynı sorun devam etti.düzelir ümidiyle orjinal fw ye döndüm yine düzelmedi.sadece msjlarda değil menüye girdiğimde de olan bi sorun.ekranın sol tarafına bastığımda sağ tarafa basmışım gibi algılıyor.ekran kalibrasyonunuda uzun uğraşlar sonucu yaptım oda fayda etmedi.bu sorunla ilgili ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...
denediğin çeşitli fw'ler ve orjinal fwlde durum yine aynıysa, ekran kalibrasyonunu da yapmanıza rağmen değişmiyorsa büyük ihtimal telefonunuzda donanımsal bir problem vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt