--> Turkcell 3G Görüntülü Arama Hatası!..

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
--> Turkcell 3G Görüntülü Arama Hatası!..
Arkadaşlar ben bu konuyu aslında 1,5ay önceden açacaktım ancak kısmet bugüneymiş...
--> Sorunum şu : Turkcell`den Görüntülü arama yapmak istediğimde aldığım hata Şebeke Servislerini Kontrol Edin!.. Bu hata 3G nin kapsama alanı dışında olduğumun göstergesi değil Antalya - Manavgat`tayaşıyorum 3G var ancak aldığım hata bu !.. Diyecekseniz 3G i desteklemeyen bir aboneyi veya aradığınız kişi 3G destekleyen bir cihaz kullanmıyor diyeceksiniz ama hayır herşey kusursuz , aradığım abone hem Turkcell 3G abonesi hem 3G kapsama alanında hem de 3G destekli cihaz kullanıyor , bu hata her 3G li aboneyi arayınca alıyorum , Belki güleceksiniz ama daha 1kez dahi görüntülü arama yapamadım.

---> Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum ; hepinize şimdiden çok Teşekkür ediyorum .

greenmile

greenmile

Üye
Müşteri Hizmetleriyle Görüştün mü arkadaşım?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Evet görüştüm Hatta form dahi oluşturdular ama geri dönmediler 1,5aydır .. Bu sorun çoğu abonede varmış duyduğuma göre!..

greenmile

greenmile

Üye
Evet bende böyle bir kaç olay duydum daha tam herşey hazır değil sanırım altyapı olarak

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum valla bedava 7o saatlik görüşme var arayamıyorum bile .. Böyle hatalar olmamalı!..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
70 saat bitince belki açarlar :) paralı görüşcen ye ondan :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
7o saat yokken de böyleydi 3G`yi daha tadamadık ki bedava konuşalım. .

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
slm arkadaşım!!!3g bende daha kullanmadım ama olsun:)menü araçlar ayarlar /telefon/ şebeke/ şebeke modu/ ayar umts olacak!! sonra tekrar dene olmadıysa hattını başka bir 3g destekleyen tlf dene (denemediysen) tabi olmazsa turkcell abone merkezlerinden yardım al yardımcı olacaklardır:oke:(umts ayarları 3g desteği olduğu içindir gsm 3g desteklemez )

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler için Teşekkürler ancak Tüm ayarlar Tam %=)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bende daha görüntülü arama yapamadım 4440535 i bile aradım görüntülü görüşmeye geçiyor ekrana video kamera resmi geliyor ama görüntü ve ses gelmiyor o şekil bekliyor telde duruyor başka işlem yapılmıyor.teli kapa aç yapınca düzeliyor ancak...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
o bile olmuyor kardeşim bea%=( aramaya izin dahi vermiyor

pitbull112233

pitbull112233

Üye
hocam tedbir amacli cihazin uzerinde son versiyon yuklu mu?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
2 hafta kadar önce adana merkeze gittimde bende görüntülü görüşme yapamamıştım(sanırım aynı hataydı yalnız iyice zorladımda Karşıdaki cihaz 3G desteklemiyor demişti birdefa. bende buna bağlamıştım) .Bizim N73 lerde mi bir problem var acaba?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Eğer aramaya başlama gerçekleşmiyorsa bunun nedeni şebeke değil telefondur, başka telefonla deneyin eğer aynı hatayı veriyorsa ve başkaları aynı baz istasyonundan görüşme yapabiliyorsa bu sizin hattınızdan kaynaklanıyor demektir. Ama tek hattan kaynaklanması ilginç! Hatanın telefondan veya baz istasyonundan kaynaklanıyordur. Öncelikle hatanın nedenini bulman gerek. Nasıl bulacağını da yukarıda anlattım.

pitbull112233

pitbull112233

Üye
ben bi ara soyle bisey duymustum.3g'ye abone olunduktan sonra malum sartlar yerine getirilip goruntulu gorusme yapilabiliyor ama istemeyen 3g'yi sadece hizli internet icin kullanip goruntulu gorusmeyi sebekeden musteri hizmetlerini arayarak kapatabilir diye.sen kapatmamissindir belki ama sebekede takilmis da olabilir eger acip kapatilabilen bi servisse.

NOTTON

NOTTON

Üye
aynı sorun bendede var başlarda birkaçkez görüntülü konuşma yaptım ama şimdi şebeke servisini kontrol edin dio.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Biz hala deneyemedik 3G olmadıgından.Telefondan kaynaklanacagıı sanmıyorum.Sonuçta N73 sesli arama yapıyorsa görüntülüde araması lazım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef arkadaşlar . Aynı hata devam ediyor. Cevaplarınız için hepinise teker teker teşekkür ederim.

Üst Alt