telefonuma widget yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

writter

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma widget yükleyemiyorum
widget yüklemeye çalıştıgımda yüklenemiyor bu bir yerleşik bileşen hatası alıyorum, nasıl düzelecegini bilen var mı?

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu hacklemen gerekiyor

luckysleven

luckysleven

Üye
benimki hackli bende ayni hatayi aliyorum

writter

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli zaten

writter

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
GÜNCELLEŞTİRME HATASI ALAN
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE HACK YAPARKEN
KULLANDIKLARI İNSTALLSERVER.EXE
LERİNİ DEĞİŞTİRSİN HATA DEVAM
EDERSE X-PLORE YARDIMIYLA c:\private
\200159c0\themes KLASÖRÜNÜ SİLİP TELEFONU YENİDEN BAŞLATTIKTAN
SONRA TEKRAR DENESİNLER. (klasör silinip telefon yeniden başlayınca tüm
ekranlarınız boş olarak gelecek bir
müddet bekleyip telefonunuzun
kendine gelmesini bekledikten sonra
widget ekle menüsünden tekrar
eklemelisiniz)

widgetler bölümünde üst konudan alıntıdir

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler su yerlesik bilesen sorununa bir cozum yokmu ? Widget yukleyemiyorum artik.. Cihaz hackli installserver da fp1 icin verileni kullaniyorum qt desen son surummus peki sorun nerede ?

writter

Üye
    Konu Sahibi
guncellestirme hatasi almiyorum yerlesik bilesen hatasi veriyor themes klasorunude sildim denedim yine ayni

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar hiç boşuna kendinizi yormayın nokia nın onay dışında sistem dosyalarını değiştirmemek için alınmış bir önlem bu her ne kadar hack bu işi eskiden çözüyorsa da şimdi bunu çözemiyor ayrı bir rompatcher yaması lazım bunun için... QT ya da HACK yalan... Burdan yama yapabilecek arkadaşlara sesleniyorum... Artık yapın da şunu biz de rahat edelim aga...

writter

Üye
    Konu Sahibi
şu widgetleri yükleyen biri hangi installserver yaması kurulacaksa 701 için onu veremez mi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İnşallah birisi yapar da verir kardeşim benim....

burakos

Üye
denemediğim installserver kalmadı lanet olsun..

najanaja

najanaja

Üye
buyrun beyler tel hackli olduğu halde müzikçalar ve dijital saat te bu sorunu alıyorsanız aşağıdaki installserver i kullanın sorununuz çözülecek ben de aynı hatayı alıyordum daha önceleri bu installserver sorunsuz artık hepsini kurabiliyorum widgetlerin.

Ekli dosyalar

burakos

Üye
deneyelim dostum ..

buyrun beyler tel hackli olduğu halde müzikçalar ve dijital saat te bu sorunu alıyorsanız aşağıdaki installserver i kullanın sorununuz çözülecek ben de aynı hatayı alıyordum daha önceleri bu installserver sorunsuz artık hepsini kurabiliyorum widgetlerin.

eedit: dostum telefonu dün flashladım,hard format da çektim hemen hackledim denediğim tüm unsigned uygulamaları yükleyebiliyorum ama hala bu yerleşik bileşen olayını çözemedim

transparan digital clock widgeti yüklemeye çalışıyorum...

najanaja

najanaja

Üye
tamam işte sen bunu kullan artık yükleyebileceksin

backwater

backwater

Üye
sys\bin klasorune mi atilacak bu dosya, sonra telefonu yeniden baslatmak mi gerekiyor

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim çok teşekkürler işe yaradı emeğine sağlık....

Backwater kardeşim herhangi bir hack konusuna gir orda anlatılanların aynısı işte...

• Beğen
Tepkiler: najanaja
backwater

backwater

Üye
bende roompatcherde installserver 1.7rp var sorun bundan kaynaklaniyor olabilir mi

burakos

Üye
olmuyooor işe yaramıyor..

najanaja

najanaja

Üye
Kardeşim çok teşekkürler işe yaradı emeğine sağlık....

Backwater kardeşim herhangi bir hack konusuna gir orda anlatılanların aynısı işte...

rica ederim kardeş

- - - Eklendi - - -

olmuyooor işe yaramıyor..

diablo da işe yaramış olması lazım sende neden olmuyo acaba belkide hack yöntemiyle alakalıdır walla bilemicem kardeş ben bu sorunu yaşayan herkese bu installserver i veriyorum sorunları çözülüyor bi sende işe yaramadı başka da çözüm bilmiyorum maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt