Telefonuma Virus Girdi Galıba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Virus Girdi Galıba
Telefonuma virus girdi galıba
demin agilemessengeri yükledim tam yükleme esnasında telefonum kapandı açtığımda otomatikman kendiliğinden kapanıyo bi yardım edn bu ilk virusum olacak

cumcum23

Üye
*# ye basılı tutup aç bakalım bana o şekilde yapınca fabrika ayarlarına dönmüş açılıyo dediler bi dene

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cumcum23 &#064; Jan 20 2006, 05&#58;00 PM) [post=257572]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
*# ye basılı tutup aç bakalım bana o şekilde yapınca fabrika ayarlarına dönmüş açılıyo dediler bi dene
[/b][/quote]
Nafile fayda etmedi

barabelli

barabelli

Üye
hayır hard format cek yıldız 3 arama tusu acma kapama tusu hepsıne basılı tut ama telefonda her sey gıder ona gore hard format bunun adı

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 20 2006, 05&#58;28 PM) [post=257611]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hay&#305;r hard format cek y&#305;ld&#305;z 3 arama tusu acma kapama tusu heps&#305;ne bas&#305;l&#305; tut ama telefonda her sey g&#305;der ona gore hard format bunun ad&#305;
[/b][/quote]
Telefon aç&#305;l&#305;p kapan&#305;yo hemen bunu nas&#305;l yapim

coOLBoy

coOLBoy

Üye
*#7370# tuşla orjinal telefon ayarlarını geri yükle herşey sıfırlanır.
benim telefonada girmişti uyguladım bişey kalmadı.
sende dene,pin kodu link pin kodu olacak.
iyi şanslar.

barabelli

barabelli

Üye
ya huseyun sırasıyla yap tamammı ama bekle yıldız 3 arama tusu acma kapama bas bekle 20 sn

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 20 2006, 05&#58;43 PM) [post=257633]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya huseyun sırasıyla yap tamammı ama bekle yıldız 3 arama tusu acma kapama bas bekle 20 sn
[/b][/quote]
ok çok sağol yaptım allah senden razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt