Öneri Telefonuma Virüs Bulaştı Silemiyorum Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Virüs Bulaştı Silemiyorum Yardım Edin
General Mobile Discovery (16gb) telefonuma DRWEP virüs programıyla tam tarama yaptırdım ancak virüsü buldu ama silmiyor yardım edin. Sil dedigim zaman "Bir nesnenin silinmesi başarısız oldu" diye bir mesajla karşılaşıyorum. Karantinaya al dediğim zaman "karantina hatası" diyor bu virüsü nasıl silerim. Diyer virüs programları da denedim Avast, Avg, Mobile Security & Antivirus, bu denedigim virüs prgramları telefonda tehtit bulamadılar ancak DRWEP buldu silmiyor aşagıdaki şekilde hata mesajları veriyor.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Forumda dr web 9 full var onu yikledin mi . Yine olmuyor sa . Zoner antivirus var black mart tan ücretli olanı indir ücretsiz olarak iner yine olmazsa format at

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Forumda dr web 9 fu ll var onu yikledin mi . Yine olmuyor sa . Zoner antivirus var black mart tan ücretli olanı indir ücretsiz olarak iner yine olmazsa format at
Tavsiyen için teşekürler arkadaşım ama denedim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sendeki antivirus lisanli mi

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Sendeki antivirus lisanli mi
Evet arkadaşım lisanslısını da denedim aynı hatayı veriyor silemiyor nede karantinaya taşıyamıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Eyer sende lisanslısı varsa birde sen link ver.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
silmeye çalıştığın dosya sistem dosyası rootlumu cihaz sistem dosyalarını anca root yaparak silersin

best1905

best1905

Üye
İnanma bu programlara virüs falan yok programın kendisi virüs :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve mesut0114

ciwano0114

Üye
Kaç yıldır kullanıyorum androidi ,gördüm ki virüs falan hikaye:-)
Bilen bilir

• Beğen
Tepkiler: krt23 ve danismaz61
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Rootsuzsa Malesef silemezsin rootlayıp silmeyi dene

surgent7676

Üye
android işletim sistemine virüs bulaşmaz linux tabanlı sistemlere virüs bulaşmaz.

• Beğen
Tepkiler: mahzunikaya, krt23 ve mesut0114
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
android işletim sistemine virüs bulaşmaz linux tabanlı sistemlere virüs bulaşmaz.
Aydınlattığın için teşekkürler arkadaşım zaten mağazadaki neredeyse bir çok virüs programlarının istediği izinler göz ardı edilmeyecek gibi beni rahatsız ediyor.

Metin137

Metin137

Üye
o dosya zaten telin orjinal uygulaması onda virüs falan olmazzzz

ciwano0114

Üye
Dediğin gibi madem virüs bulaşmaz neden üretilir bunca virüs programı.
Çoğu gereksiz program niçin yapılıyorsa bunlarda onun için olsa gerek. Hem virüs bahsi android için gerçek olsa idi benim telefonumda onca sorun olurdu şimdiye

MaxipmaN

Üye
Çoğu gereksiz program niçin yapılıyorsa bunlarda onun için olsa gerek. Hem virüs bahsi android için gerçek olsa idi benim telefonumda onca sorun olurdu şimdiye
seninkinie şans eseri virüs bulaşmamıştır belki

ciwano0114

Üye
yakınlarım da 2 tane daha s3 var virüs falan bulaşıtigi yok. :) inan anti virüs programları sadece görsel bir show dan ibarettir :-). Benden söylemesi

Üst Alt