Telefonuma program ve oyun yükleyemiyorum. Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma program ve oyun yükleyemiyorum. Yardım
arkadaslar Ben 5800XM kullacısıyım teli alalı 1 ay falan oldu. Pc Suite Bağlanıyorum Ama program,oyun, tema yükleyemiyorum.. İNdirdiğim programın üzerine tıklıyorum yüklensınmı diye bişey geliyor onaylıyorum ama yüklenmyor bugune kadar böle bişi olmamıştı. 1gündür böyle yapmaya arkadaslar lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.

turko9999

turko9999

Üye
çevrimiçi sertifika kontrolü açıkmı bi ona bak istersen araçlar-->ayarlar-->uygulamalar-->uygulama yöneticisi ayarlarında

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş kapalı

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar lütfen yardımcı olun nasıl düzelticez ya :S

Arkadaslar lütfen yardımcı olun nasıl düzelticez ya :S

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kardeşim şuana kadar indirdigin prolar imzalıdır ondan olabilir.İmzasız uygulamaları yüklemeniz için telefonunuzu H acklemeniz gerekiyor.Birde uygulamaları bilgisayarda yerine telefona at telefonda yükle öle daha hızlı sonuç alırsın.Oky
Bunun için s60v5 bölümünden sistem modifikasyonuna bakınız.Orada gerekli açıklamayı ve H ackin nsl yapıldıgını bulucaksınız.

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
bu sistem modifikasyonunu bulamadım kardeş ya :( tam olarak verebilcenmi linki

he bide kardeş orada program yükle diyor şuan tel program yükleyemıyor onu hiç program oyun tema yüklenmıyor sadece müzik atılıyor :S

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
formatta attım, fab. ayalarına geri dönde yaptım ama hala aynı yüklenmıyor program falan arkadaslar lütfen yardımcı olun

4Phust

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ykmu yardımcı olucak garantiye mi veriyim yoksa çözümü ykmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt