telefonuma belleyi yükleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma belleyi yükleyemiyorum
biliyorsunuz ki belle çıkalı epey zaman oldu.ama ben nokia suiteyi kullanarak bir türlü nokia c78 mi belleye güncelleyemedim. dedim heralde benim bnilgisayarımda sorun var ancak telefonu satın aldığım bayiye götürüp üncellermisiniz dediğimde bu telefon olmuyo telefonuna yeni güncelleme var diye mesaj gelmesi lazım dediler. ancak bu mesajda bana hiç gelmedi. ne yapmam gerekiyor çok acil yardım . bu güncellemeyi yüklemem lazım

Mesaj mı?Onu kim diyor Allah aşkına.Bana öyle bir şey hiç olmadı.Başka pcde deneyin.İndirirken mi sorun yaşıyorsunuz?

[ENGİN]

Üye
ôncelikle telefonun c7 galıba yazılım guncelleme de bildırım yokmu cıhaz yazılımı diye ona birbak

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
yüklemede de bir sorun yaşamıyorum. hayır hiç bir bildirim yok

[ENGİN]

Üye
pcde sorunlu diyosan en iyısı bir kafeye git orda süiti indir belleyi yükle

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan olcağını zannetmiiyorum çünkü o götürdüğüm yerde farklı bilgisayardan denedi

atakan25

Üye
ürün kodu değişince bildirim çıkmıyormuş ötle diyordu forumdakiler

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
saatim doğru. flaşlamak ne demek ? ürün kodu değiştimi bilmiyorum ama cihazım problemliydi yurt dışına değişime gitmişti geldi.

[ENGİN]

Üye
anakart degişmiş muhtemelen sorunun ondan arkadaşım yakınlarında nokia care kvk vs varsa onlara göster

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun belle olma umudu hala varmı yani ?

[ENGİN]

Üye
var tabiki oraya durumu arz edersen yardımci olurlar ovı suıtte telefonuma güncelleme gözükmüyor ve telefonunun bır sorunundan dolayı yurtdışına gittigini belırt arkadaşım kolay gelsin

eyüp kardeş sakın hemen ümitsizliğe kapılma dediklerimi aynen yap.
sana buradan link atıorum: http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...i-nokia-c6-01-lere-belle-yuklemek-603638.html konuyu kendim açtım.
buradaki herşeye eksiksiz uy. fakat tek yapman gereken değişikliği söyliim sana. navifirm i açtıktan sonra orada c6 01 i değil de c7 seçeceksin ve Rm-... kaç ise onu seçiceksin ve phoenixin içindeki product klasörüne de
kendi Rm-... kodunun ismini koyarak yeni bir klasör oluşturacaksın. Kolay gelsin kardeş inş. çözülür. Daha da olmazsa belco2 yani Aydın abimize başvur !!!

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
sanırım ben en yakındaki nokia care ye gitsem iyi olucak

[ENGİN]

Üye
aynen yüklenmıyorsa stres yapacagına götur yuklesınler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...