Telefonum Teknik Servisten Geldi Ama....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Teknik Servisten Geldi Ama....
Telefon kullanıcı hatası diye geri geldi. Sıvı teması ve darbe var diye gittiği gibi geri geldi. Ne yapabilirim? telefoncu max 150 tlye yapılabilir dedi ama ne yapcam bilmiyorum.

hizan

hizan

Üye
o zaman yaptıracaksın.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş vardı balıkesirde ona gönderdim yaptırcam ama ne kadar sağlıklı olur bilmyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
kvk yapmadımı yani :hmmm

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ya ücretlı yaptırabilırdim ama adamlar açmş bakmış teli ve geri kapatmışlar ama ekranın içi dışı kameranın içi mercek flan hep toz içinde. Antalyadan balıkesire yolladım ama içim rahat. Yapılırsa tertemiz gelir telefon. Servis önemsememiş anlycan. Bende onlara vericeğime arkadasım kazansın dedım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeşim bulunduğun şehirde Nokia Care Service varsa oraya vermeni tavsiye ederim Nokia E7-00'ım ekran temassızlığından dolayı 3 hafta serviste kaldı istanbula gitti Nokia Care ile, geldi tertemiz olarak böle paketli falan, sonra sık sık donma ve reset attığı için bi kez daha verdim servise sıkıntı yok yani

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bulunduğun şehirde Nokia Care Service varsa oraya vermeni tavsiye ederim Nokia E7-00'ım ekran temassızlığından dolayı 3 hafta serviste kaldı istanbula gitti Nokia Care ile, geldi tertemiz olarak böle paketli falan, sonra sık sık donma ve reset attığı için bi kez daha verdim servise sıkıntı yok yani

antalya manavgattayım ben. Manavgatta yok ama antalyayı bılmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt