MaxiHan
Üye
-
Konu Sahibi
-
eğer girmediğinden eminsen pilden olabilir. Yani girdiği yere mutlaka kısa devre yapmıştır .bataryaya bak zamanla tanıklık filan oluşacakmı yada o bataryayla bir motor filan çalıştırmayı filan dene. Bilmiyorum ama sorun bataryada değilse iş kötü. Başka batarya ile de deneyebilirsin.ekrana falan su girmedi, hatta içlere bile girmedi sanıyorumki pilden kaynaklanıyor
Bir kanıya daha vardım pili takmadan kabloyu bağladığımda dahi titriyor
Hoş tablet, hem fazla büyük değil, taşıması daha kolay olur.madem gitti telefon artık konuşmayalım arkasından, yeni bir tercih var aklımda. Eski evdeki telefonlardan bir tanesine geçicem ve yıl sonunda yada 15 tatilde yeni bir tablet alıcam arkadaşlar, benim aklımda 2. nesil nexus 7 var cihazı görünce aşık oldum resmen, ne dersiniz?
aklında bulunsun bi daha böle bişi başına gelirse şarja takma ve de kurutma makinesi kesinlikle kullanma.Aynen taşıması kolay performans haria tasarım harika tam benim zihazım, zaten bu yaz xbox almış olmasaydım nexus 7 alacaktım iyikide almamışım eski nesilde kamera bile yoktu. Bu arada hayır pilden olmadığı ortaya çıktı. Bakalım sabaha kadar pirinçte beklesinde sonuca bakacaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?