İpucu Telefonum Şebekeyi Bulamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Şebekeyi Bulamıyor
İki gündür telefonum şebeke bulamıyor. Sim kartımda sıkıntı olabilir diye düşündüm ama s4 cihazında oldukça güzel çalıştı. Otomatik şebeke ayarı yapamıyor diye düşündüm manuele çevirmeye çalıştım ama fark ettim şebeke bulamıyor. Bunun çözümü ne acaba iletişimim bitti resmen yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
simi anladıgım kadarıyla hiç görümüyor rehpere girip simdeki kişilere bakabildinizmi önce yani ordaki kişiler gözüküyor mu eğer gözükmüyorsa belki denemiş olabilirsiniz ancak kapatıp baştan başlatınca düzelmesi gerekiyor anladıgım kadarıyla çıkartıp geride taktınız onda da sorun peki farklı bir sim kart deneme şansınız oldumu hiç

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
sim kartını okuyor. Halbuki benimki Avea hattı, onunla alakalı mı ki acaba

0MG90

0MG90

Üye
Farklı hat dene okumazsa sorun telefondadır

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonda sıkıntı buldum, farklı bir hattı tanımıyor. Acaba yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sıkıntı mı ki acaba?:hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet telefonda sıkıntı buldum, farklı bir hattı tanımıyor. Acaba yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sıkıntı mı ki acaba?:hmmm
hattı taktıktan sorna reset atmayı unutmayın direk hat gelmiyor lumia telefonlarda böyle yaptıysanız eğer sorun telefonda dır

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aynı sorun bende olmuştu.Sim kart girişindeki bir cihazın bozulması sonucunda bu sorunu yapıyor garanti bunu garanti dışı buluyor ve 130 tl ücret alıyor umarım senin bu duruma gelmemiştir

Rainesto

Rainesto

Üye
Aynı sorun bende olmuştu.Sim kart girişindeki bir cihazın bozulması sonucunda bu sorunu yapıyor garanti bunu garanti dışı buluyor ve 130 tl ücret alıyor umarım senin bu duruma gelmemiştir

130 tl mi zaten telefon 600 tl

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Benim de bir ara internete girmiyordu ama 2 gün sonra kendiliğinden düzeldi.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Telefona hard reset atayım belki düzelir dedim 1 gündür sürekli çarklar dönüyor olacak iş değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt