Telefonum ne program kaldırtıyor nede kurduruyor yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dostum bende de n78 var nedir bu hack lardan çektiğimiz.bende aynı sistemle hackledim ama tel de bazı tuhaflıklar oldu seninkisi gibi değilde, bende yeni mesaj geldiğinde göster e bastığımda tel kendine restart atıyordu.ve birdahada hacklemek istemiyorum .bütün programları kaldırdım.birde telefona soft format attım(*#7370#)ondan sonrada hafıza kartını biçimlendirdim.bence sende format at .bu yeni cihazlar çok nazik galiba.kolay gelsin

BCanKARA

BCanKARA

Üye
    Konu Sahibi
ewt öyle yapmayı düşünüyorum fakat bi sorunum var galiba :( güvenlik kodunu kabul etmiyor...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
hard format at

Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

Hard Format Nokia 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620 N-70,N-90 modellerinda çalışmaktadır...

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 ve üzeri veya şarja takılı olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir...

Bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemler sonucu meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı sorumlu değilim...

a.sahin66

Üye
Arkadaşlar ben nokia N93 kullanıyorum, birkaç ay oldu alalı. İş yerindeki PC den hafıza kartına ondan da telefonuma virüs bulaştı. Hafıza kartını format ettim lakin kartı telefona takınca telefon kilitleniyor hiç bi tuşu çalışmıyor hatta açma kapama tuşu bile çalışmıyor. Şimdi ben bu durumda ne yapabilirim telefonu PC ye bağlantı yapabileceğim bi kablo yok , antivirüs proğramı yükleyn deniliyor ama nerden yüklenecek o söylenmemiş.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım yardımcı olmaya çalışacam eğer kart okuyucun varsa pc de virüs taraması yap.eğer oda yoksa virüs programını bluetoot ile telefonuna gönder.eğer oda olmazsa telefonunda nasıl olsa virelees var bağlan maxicep e virüs programını indir.geçmiş olsun kardeş umarım halledersin

BCanKARA

BCanKARA

Üye
    Konu Sahibi
hard format çalışmıyor :( 50 sefer denedim püff:vur:vur:@:agla

Sorun Çözüldü Hard Format : * 3 ve multimedya tuşu ile atıldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt