Ademim ne yaptin sen ya :ehe
Türe Üye Rambo_FT' Alıntı: Bize söylemiş. Aynen bir öğretmenin adaşlarının birinin ismini söylemesi ve ikisinin birden ayağa kalkması gibi Genişletmek için tıkla ... Bizim sinifta bir tane daha suleyman var hocalar suleyman dediginde ben direk hocam soyadi ne diyorum artik
Rambo_FT' Alıntı: Bize söylemiş. Aynen bir öğretmenin adaşlarının birinin ismini söylemesi ve ikisinin birden ayağa kalkması gibi Genişletmek için tıkla ... Bizim sinifta bir tane daha suleyman var hocalar suleyman dediginde ben direk hocam soyadi ne diyorum artik
anılbaran Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: gelen gecen her telefonu android saniyor yazik valla virus gibi bulasmis herkeze : Genişletmek için tıkla ... aynen undertaker
~N.A.W.Y~' Alıntı: gelen gecen her telefonu android saniyor yazik valla virus gibi bulasmis herkeze : Genişletmek için tıkla ... aynen undertaker
spy ghost Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: gelen gecen her telefonu android saniyor yazik valla virus gibi bulasmis herkeze : Genişletmek için tıkla ... yok aslında milletin bilgisizliği , yoksa telefondan biraz anlayan telefonu gördüğü gibi android olmadığını anlar , hani öyle düşünüyorum
~N.A.W.Y~' Alıntı: gelen gecen her telefonu android saniyor yazik valla virus gibi bulasmis herkeze : Genişletmek için tıkla ... yok aslında milletin bilgisizliği , yoksa telefondan biraz anlayan telefonu gördüğü gibi android olmadığını anlar , hani öyle düşünüyorum