Telefonum mesaj yazarken bile kitleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum mesaj yazarken bile kitleniyor
Öncelikle iyi forumlar. C7 kullanıcısıyım. Son 1 haftadır telefonum kasılmaya başladı. Mesaj yazarken bile kilitlenip reset atıyor kendi kendine. Şuan foruma girmek için 1 saat uğraştım resmen. Aşırı program da yüklü değil 2-3 tane oyun, opera mobile, youtube downloader, mobile cleaner den başka program yok. Nedeni ne olabilir. Yeniden yazılım yüklemem işe yarar mı ? En sonunda satıp xperia serisinden bir telefon alacam. Sıktı artık nokia.

[ENGİN]

Üye
youtube dowloader'i kaldırıp dene belleyle tam uyumlu değil

youtube downloader bende sorun yapmıyor ama modları kaldırmak işe yarayabilir.bir de en son ne zaman format attın?

o cleaner yokmu benim 701 i de o hale soktu formatladımda kurtardım telefonu sakın yüklemeyin

[ENGİN]

Üye
aslında böyle uygulamaları yüklemek teli kasıyor

KayraBey

Üye
Ben donma sorununa yardımcı olmayacağım.Ama telefon değiştirme fikrine onay veriyorum.Hiç durma kurtul ondan Xperia ile hayata bağlan kardeşim Sen dinle bu fakiri

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Mod felan yok uygulamaları kaldırıp deneyeyim. Sözde akıllı telefon 3 tane program var kasılıp duruyor, mesaj göndermiyor, reset atıyor, günde 3 kere şarja takıyorum. 3310'dan tek farkı ekranı bence

Ben donma sorununa yardımcı olmayacağım.Ama telefon değiştirme fikrine onay veriyorum.Hiç durma kurtul ondan Xperia ile hayata bağlan kardeşim Sen dinle bu fakiri

Xperia U modelinin sıfır fiyatı nedir acaba ? C7 ile takasa girersem kafa kafaya alabilir miyim Yada takaslık önerebileceğiniz adam gibi Android sistemli bir telefon var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...