Telefonum LG OPTİMUM P 350 dün aldım ama 0.facebook giremiyorum yardım edermisiniz acaba

Sponsorlu Bağlantılar

cihatcık

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum LG OPTİMUM P 350 dün aldım ama 0.facebook giremiyorum yardım edermisiniz acaba
Telefonum LG OPTİMUM P 350 dün aldım ama 0.facebook giremiyorum yardım edermisiniz acaba:nono:

trecool

trecool

Üye
arkadaşım internet ayarlarını almayı denedin mi denemediysen onu yap bi de telefonu anlatırmısın nasıl hızlı mı ekranı 2.8 inç bu çok zorluyomu seni:D

petrolhead

Üye
dostum bende aynı telefonu aldım 0.facebook'a giremiyorum acaba çözümünü buldun mu ?

erencanmenekse

Üye
aynen arkadaşlar nerden giriliyor lütfen cevap bendede var telefon bimden aldım birde usb sini tanımıyor telefonda şarj oluyor diyor bağlantı hatası yok ama bilgisayarımda göstermiyor aygıt yönetisinde gösteriyor güncelleştiriyorum hata alıyorum usb işi nasıl bi anlatın lütfen

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
android telefonlar 0.facebooka girmiyor diye biliyorum.

petrolhead

Üye
Eğer android'le 0.facebook'a girilmiyorsa android neye yarar arkadaş ? Nokia 6300 bile girerken son model bir android giremiyor. Dün LG Optimus Me p350 aldım ve aşırı derecede pişmanım. keşke 299'a alan olsada hemen kutusuyla yollasam 1 günlük telefonu. Android'e heveslendim ama internet paketiniz yoksa hiç birşeye yaramıyor android. Büyükler ne demiş Nokiadan şaşma...

kanguru09

Üye
Arkadaş bende pişmanım yaw ekran küçük yazı yazarken başka tuşlarada basıyorum. radyosu yok. 0.face e giremiyorum. birde çok karışık uffff

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadaş bende pişmanım yaw ekran küçük yazı yazarken başka tuşlarada basıyorum. radyosu yok. 0.face e giremiyorum. birde çok karışık uffff

Bosver le cola vermediler mi soguk soguk iç gitsin :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
0.facebooka android telefonlar girmez. istersen galaxy s2 al yinede girmez. yani son model telefonla felan alakası yok. internet istiyorssan wifi al rahat rahat gir internete..

1oyun

1oyun

Üye
arkdaşlar gidip android telefon alıyorsunuz sonrada 0.facebook kullanmak istiyorsunuz gidip bi internet paketi alın o telefonu aldıysanız internet paketiniz olmasa zaten bi işe yaramaz.

futbol123

futbol123

Üye
vodafonedan alın 7.99tl aylık cepnet sınırsız face ede resimli açarsınız bu kadar takıntılı olmayın

sedat_69

sedat_69

Üye
bende var ve girebiliyorum lg p350:)

snakeeyes33

Üye
tarayıcıya 0.facebook.com yaz giriyo köşede sıkkulanılanlara ekle yazar oradan ekle kardeş

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Şimdi Lg Optimus Me 0.facebooka giriyor mu ? girmiyor mu ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus me alan arkadaslar tarayıcınızı değiştirmeyi denedinizmi ?

rst96

rst96

Üye
saçmalamayın bim kalitesiz mal satmaz geç bi cevap veriyorum bende teli aldım ve çok memnunum..

şunu yapmalısın: ana menüde hani uygulamalar (menü kısmı) oradan ayarlara gel Kablosuz& Ağ Ayarları sonra En Altta Mobil Şebekelere gel Veri Servisleri etkin e tıkla yeşil olsun sonra 10 sn bekle tekrar tarayıcıya gir. yer imi kısmına ekle 0.faceye girer. olmadı teli tekrrdan başlat (;

klermon

Üye
arkadasım giriyor ama bnde bir sorun vara galeriye girdiğim zaman resimleri göstermiyr..bide geçen internete gitmiştim telefon nete girdi kontor yokken eve geldim hala giriyordu sonra kesildi ve girmiyo:D:D ama bu galeri problemi çok canımı sıktı bilen biri varsa yardım edebilirmi

y n s c n

y n s c n

Üye
arkadasım giriyor ama bnde bir sorun vara galeriye girdiğim zaman resimleri göstermiyr..bide geçen internete gitmiştim telefon nete girdi kontor yokken eve geldim hala giriyordu sonra kesildi ve girmiyo:D:D ama bu galeri problemi çok canımı sıktı bilen biri varsa yardım edebilirmi

Yazılım güncellemeyi deneyin..

maNthis

Üye
Internet ayarlarını yapın arkadaslar ekstradan profıl olusturun wap ayarları uzerıne o sekılde gırersenız bendede androıdlı tel var babalar gıbı gırıyo

MaxiXepq

MaxiXepq

Üye
arkdaşlar gidip android telefon alıyorsunuz sonrada 0.facebook kullanmak istiyorsunuz gidip bi internet paketi alın o telefonu aldıysanız internet paketiniz olmasa zaten bi işe yaramaz.
girer neden giremesin ben giriyorum

Üst Alt