Telefonum Kendi Kendine internete giriyor ve kontörlerim gidiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

vivaldi123

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Kendi Kendine internete giriyor ve kontörlerim gidiyor.
100mb int bittikten sonra tekrar internete girmedim.Geçen gün wi-fi ile internete bağlanmama rağmen defalarca param gitti böyle böyle 20 liradan 5 liraya kadar düştü.Lütfen yardım edin :S

kol@j

kol@j

Üye
önce "Allah Allah" dedi...

wap açık bırakmışsın kardeş...
yanımdaki arkadaşda da 5800 varmış o söylüyor:

wap ayarlarının profil ayarlarında açıp/kapatabiliyormuşsun...

uzmburak

uzmburak

Üye
5800 da bendede aynı sorun vardı çevrimiçi paylaşımda oto güncelleme var 6 saatte bir onu el ile olarak ayarla bağlanmıyor

JayJayyy

Üye
hatsıza al öyle gir wi fi den.

vivaldi123

Üye
    Konu Sahibi
5800 da bendede aynı sorun vardı çevrimiçi paylaşımda oto güncelleme var 6 saatte bir onu el ile olarak ayarla bağlanmıyor
Nasıl yapıldıkları hakkında bilgi verir msiniz ?

kosezade

kosezade

Üye
en iyisi erişim noktalarını silmek wifden devam et :)

vivaldi123

Üye
    Konu Sahibi
Çevrimiçi pylaşımı bulamadım nerden girebilirim ?

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
gprs yi otomatik yapmışsıındır belki

uzmburak

uzmburak

Üye
sağ üst köşedeki müzik çalar video merkezi olan kısımda çevrim içi paylaşım var orada ayarlardan kapatılabiliniyor

punqermojo

Üye
Yükledigin herhangi bir program kontörü çekiyordur..

--------------- Ekleme ---------------

Tamam hatırladım..!bi ar aynı sorun bendede vardı
türkcell sen bilmeden seni otomatik bi yerlere kayıt dip kontörlerini çekiyor her defasında 5 5 5 alıyor bazen 10 bile aldıgı oluryordu kardesm git bi turkcell tim e ordaki yetkili biriyle konus derman bulurlar :)

blade_6285

Üye
arkadaslar bnada acıl cozum lazımcok zor durumdayım 5320 aldım ve kendı kendıne ınternete gırıyor ne yaptıysam olmadı.
yaptıklarım:
1:ayarlat+baglantı+hedeflerdekı profıl ayarlarını degıstırdım otomatıkten kaldırdım ama olmuyor bna soruyor ıptal desemde gırıyor tamamen sılmekte ıstemıyorum ben ıstedıgımde gırsın normalde bnm sınırsız ınternete uyeyım ama dıger hattımı taktıgımda kontorler dusuyor...

sero44

Üye
benin hat avea

maxirabit

maxirabit

Üye
Bendede iphone var telefona her hattı taktığımda internet profillerini yenileme yapıyor kendi kendine bi anda kontür düşüyor başka hattı taktım ilk önce ondan düzelttim asıl hattımı takınca yine ayarlarını düzeltti kalan miktar şukadar demeye başladı:S

diskjokey

Üye
aynı sorun bendede var c7 kullanıyorum yazılım güncelledim sürekli nete bağlanıyo korkuma lira yükleyemiyorum

bluee_06

Üye
ayarlar>Bağlantı>hedefler>internet>avea internet(yada hangi hattı kullanıyosan onun adı)

oraya gir erişim noktası isminde 'internet yazar' orayı sil bidaha internete giremez telefonun wifi olmadığı yerde
tekrar interneti aktif yapmakistersen aynı yere internet yaz

NOT:wap servisiyle 0.facebook.com a felan girmeye devam edebilirsin ;)

Üst Alt