Telefonum kapanırmı acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

firat996

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum kapanırmı acaba ?
IMEI SORGULAMA
IMEI : ***************
Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Siemens AG (Grillparz.. Munich) Pazar Adı: C10 S30880-S2200 (FR/EFR) Model Bilgileri: C10 S30880-S2200 (FR/EFR)
Sorgulama Tarihi 30.07.13​

Telefonum Spot olarak aldım . Samsung Galaxy S3 Mini

Yazılım güncelleme yapmak istiyorum telefonum kapanırmı acaba ?

Şimdiden teşekkürler.

Berk E.

Üye
İMEİ silinebilir

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

MücahitTokgöz

telefonu root la root explorer yukle ve efs klasorunu yedekle bilgisayarina her ihtimale karsi bulunsun silinirse atarsin tele.

Berk E.

Üye
telefonu root la root explorer yukle ve efs klasorunu yedekle bilgisayarina her ihtimale karsi bulunsun silinirse atarsin tele.

Bende IMEI 0049 oldu efs yedegi var ama bir turlu yapamadim biraz anlatirmisin root explorer a root yetkilerinide verdim ama olmuyo

MücahitTokgöz

Bende IMEI 0049 oldu efs yedegi var ama bir turlu yapamadim biraz anlatirmisin root explorer a root yetkilerinide verdim ama olmuyo

efs yedegi ise yaramiyorsa orjinal romu flashla gelmesi lazim glmzse box cihazina.ihtiyacin olucak yani telefncuya. Ha bide romlarken phone efs clear secenegi aktif olsun rom acildktan snra imei kismi tamamen bos gozukurse cihazi root la (orjinal romda) ardndan efs yedegini at cihaza olmasi lazm olursa yaz bilgilendir.

- - - Eklendi - - -

imei ithalat yoluyla kayıtlı olunca yasal olmuyormu yani neden imei silinebilir?

box cihaziyla ustune yaziyorlar cihazin kendi orjinalindeyken gitmesi soz konusu degil.

Berk E.

Üye
efs yedegi ise yaramiyorsa orjinal romu flashla gelmesi lazim glmzse box cihazina.ihtiyacin olucak yani telefncuya. Ha bide romlarken phone efs clear secenegi aktif olsun rom acildktan snra imei kismi tamamen bos gozukurse cihazi root la (orjinal romda) ardndan efs yedegini at cihaza olmasi lazm olursa yaz bilgilendir.

- - - Eklendi - - -

box cihaziyla ustune yaziyorlar cihazin kendi orjinalindeyken gitmesi soz konusu degil.

Hocam zaten TR romu flashladigim icin IMEI gitti 0049 oldu tamamen bos degil cihazda rootlu

MücahitTokgöz

Hocam zaten TR romu flashladigim icin IMEI gitti 0049 oldu tamamen bos degil cihazda rootlu

tamam o zmn tekrar at phone efs clear kismi secilms olsun bide oyle dene bakalim bnde tamamen bos olmstu snra tekrar atnca duzelmsti. Ama yinede belirteyim mesuliyet kabul etmem bnde olmstu.

Berk E.

Üye
tamam o zmn tekrar at phone efs clear kismi secilms olsun bide oyle dene bakalim bnde tamamen bos olmstu snra tekrar atnca duzelmsti. Ama yinede belirteyim mesuliyet kabul etmem bnde olmstu.

efs yi sildim simdide factory mode kismi geldi sari kutular ama efs kkasoru duruyo

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
arkadaslar bende s3 almistim. telefonu kaydettirdim suan Türkiye deyim android 4.3 geldiginde guncelleme yaparsam imei silinirmi yazdiklaribizdan fazla bise anlamadimda :)

Berk E.

Üye
arkadaslar bende s3 almistim. telefonu kaydettirdim suan Türkiye deyim android 4.3 geldiginde guncelleme yaparsam imei silinirmi yazdiklaribizdan fazla bise anlamadimda :)

Telefonu 100 TL gibi bi rakamla pasaporta kaydettiyseniz sorun olmaz baska bir telefonun IMEI sini kopyaladiysaniz IMEI niz silinir

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Efs klasörünü yedeklemeden ROM yüklemeyin

kapakli511

kapakli511

Üye
sammobileden stock rom atın benim telefonun imei hiç gözükmüyordu arama yapmıyordu attım geri geldi