Spot mal ile ilgili yardim ?

Sponsorlu Bağlantılar

firat996

Üye
    Konu Sahibi
Spot mal ile ilgili yardim ?
Arkadaşlar , Samsung S3 Mini kullanıyorum , telefonum spot.

Merak ettiğim sorular:

1-Eğer telefonumu Rootlarsam acaba imei bir sorun çıkarırmı ? Telefonum kapanırmı ?

2-Diyelimki Rootladım , ama spot olduğu için yazılım güncellemesi yapabilirmiyim kapanırmı telefon ?

Şimdiden teşekkürler.

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
yok bır şey olmaz cunku bende yaptım once root sonra wıfı den yazılım guncelleme yaptım guncellendı suan yazılım 4.1,2

Astrosman

Astrosman

Üye
Arkadaşlar , Samsung S3 Mini kullanıyorum , telefonum spot.

Merak ettiğim sorular:

1-Eğer telefonumu Rootlarsam acaba imei bir sorun çıkarırmı ? Telefonum kapanırmı ?

2-Diyelimki Rootladım , ama spot olduğu için yazılım güncellemesi yapabilirmiyim kapanırmı telefon ?

Şimdiden teşekkürler.

üsteki kardeşimiz vermiş cevabıi. Hiç birşey olmaz kardeşim. Ama dikkat et root biliyorsun garanti dışı yapıyo. Bu arada orjinal ile farkı ne kısaca açıklar misin? Aynı uygulamaları yükleniyomu ram aynı mi? Hafızası aynı mi?

partyhard

Üye
efs backup yap yinede

firat996

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim hiç bir farkı yok . tabi eğer çin malı ile orjinal malı ayırt edebiliyorsan . spotta aynıdır ekran aynı ram aynı cpu aynı.
sadece garanti yok. bende bu yüzden rootlayacağım ama rootladıktan sonra güncellemede telefon kapanırmı ondan korktum.

RAM 804 MB.
HAFIZA DAHİLİ 8GB.
EKRAN 4İNÇ.

yani bir fark yok.

partyhard

Üye
Spot derken normal orijinal sadece garantisi olmayan cihazlardan bahsetmiyoz mu?

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
evet

partyhard

Üye
tamam bi sıkıntı olmaz. imeiyi bi kağıda yazın sonra kaybolursa tekrar atarsınız

firat996

Üye
    Konu Sahibi
imei başka bi telefon gösteriyor . yinede yazıyımmı bide imei tekrar nasıl atılır ? onuda açıklarsan sevinirim.

- - - Eklendi - - -

IMEI SORGULAMA
Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLIKaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEIÜretici : Üretici: Siemens AG (Grillparz.. Munich) Pazar Adı: C10 S30880-S2200 (FR/EFR) Model Bilgileri: C10 S30880-S2200 (FR/EFR)
Sorgulama Tarihi 29.07.13​
böyle çıkıyor

MücahitTokgöz

imei başka bi telefon gösteriyor . yinede yazıyımmı bide imei tekrar nasıl atılır ? onuda açıklarsan sevinirim.

- - - Eklendi - - -

IMEI SORGULAMA
Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLIKaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEIÜretici : Üretici: Siemens AG (Grillparz.. Munich) Pazar Adı: C10 S30880-S2200 (FR/EFR) Model Bilgileri: C10 S30880-S2200 (FR/EFR)
Sorgulama Tarihi 29.07.13​
böyle çıkıyor

imei yi sen atamazsin programla sadece cin mallari telefonlara atiliyor. bu tur cihazlara box cihazi ile telefoncular atiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt