İstek @==TELEFONUM İÇİN ACELE YARDIMA İHTİYACIM VAR ==@

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@==TELEFONUM İÇİN ACELE YARDIMA İHTİYACIM VAR ==@
ARKADAŞLAR BU 3. GÜN Bİ Cevap istiyorum telefonumu 4 gün önce aldım ve işletim türünü bilmiyorum.Android değil o kesin.Oyun indirince kuramıyorum.TELEFON TÜRK MALI:D.Ixperia x5 marka Xperia çakması.JAva dediler kurmayı bilmiyorum :D.Birşey dikkatimi çekti sadece:Telefonumu ilk aldığımda içinde 5 oyun vardı 5ini de açarken Soyou Games diye bir marka veriyor.Ositeye girdim reklam sitesi :sos:.LÜTFEN BİR EL ATIN

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Telefonda wifi yok mu ?
Yada internet paketin ?

Telefonda bi market olması lazım yani genelde oluyo :-D oraya bak

mehmettech

mehmettech

Üye
Tvden mi aldın ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Hm...

Java :(

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi javayı nasıl kuracağım ya bilgisayardan telefona atıyorum tamam ama gerisini bilmiyorum telefonda java dosyasının üstünde ? var

mehmettech

mehmettech

Üye
Javaya atamassın abi, Java android gibi bir işletim sistemi ama eskide kaldı, ne adam gibi oyun var nede program.Malesef adam gibi bişey de desteklemez :(

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonu sat gitsin mi diyorsun yani :D :sahan:senin aldığın telefona mı diyon :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

telefon böyle mi bide sağ ve soldaki tuşlara dokunmatik değil demi bildiğin tuş eğer öyleyse geçmiş olsun dandik bi java işletim sistemi var :)

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

telefon böyle mi bide sağ ve soldaki tuşlara dokunmatik değil demi bildiğin tuş eğer öyleyse geçmiş olsun dandik bi java işletim sistemi var :)
telefon arasındaki tek fark orta tuş yuvarlak gerisi aynıbu arada tebrikler AYIN ÜYESİ :maxicep::alkis:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
telefon arasındaki tek fark orta tuş yuvarlak gerisi aynıbu arada tebrikler AYIN ÜYESİ :maxicep::alkis:bigstar:
Teşekkürler Yanlız telefon java yani .jar ve .jad oyunları açıyor televizyonda ısıya duyarlı tokunmatik falan diyorlarda bildigin nokia 5800 dokunmatiği bastırmatik :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
telefonu sat gitsin mi diyorsun yani :D :sahan:senin aldığın telefona mı diyon :D
alınmayacaksan bende öyle diyecem :) sene olmuş 2014 her türlü bilgi elimizin altında, hala gidip tv lerde 129 tl ye (üstüne çeyrek altın mı nedir verilen) telefon alınır mı ya? abi hiç mi düşünemiyoruz, hiç mi araştırmıyoruz, hiç mi sorgulama yapmıyoruz? aklım almıyor benim beynim duruyor. o telefonda java dosyasında da ? varsa demek tanımıyo, javayı da tanımıyorsa eğer satma, başka garibanın günahına da girme, at çöpe vatan millete daha hayırlı bir iş olur. kusura bakma kardeş, özellikle tv den o saçma sapan telefonları alanlara çok kızıyorum, tutamıyorum kendimi :)

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
alınmayacaksan bende öyle diyecem :) sene olmuş 2014 her türlü bilgi elimizin altında, hala gidip tv lerde 129 tl ye (üstüne çeyrek altın mı nedir verilen) telefon alınır mı ya? abi hiç mi düşünemiyoruz, hiç mi araştırmıyoruz, hiç mi sorgulama yapmıyoruz? aklım almıyor benim beynim duruyor. o telefonda java dosyasında da ? varsa demek tanımıyo demek, javayı da tanımıyorsa eğer satma, başka garibanın günahına da girme, at çöpe vatan millete daha hayırlı bir iş olur. kusura bakma kardeş, özellikle tv den o saçma sapan telefonları alanlara çok kızıyorum, tutamıyorum kendimi :)
ben arkadaştan ücretsiz aldım-1 ben telefondan ne anlarım daha 8.sınıfım :D -2 daha nokia 5100 kullanan var :kop::destere::zuhaha: -3
sert olduysam özür dilerim :D -4
Teşekkürler Yanlız telefon java yani .jar ve .jad oyunları açıyor televizyonda ısıya duyarlı tokunmatik falan diyorlarda bildigin nokia 5800 dokunmatiği bastırmatik :D
abi telefon hafızası 400 kb :D:D:D ben 2 gb lik hafıza kartı taktım acaba ana bellek düşük olduğundan mı açmıyordur oyunu ya da kurmasını biliyorsan yardım eder misin :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ben arkadaştan ücretsiz aldım-1 ben telefondan ne anlarım daha 8.sınıfım :D -2 daha nokia 5100 kullanan var :kop::destere::zuhaha: -3
abi telefon hafızası 400 kb :D:D:D ben 2 gb lik hafıza kartı taktım acaba ana bellek düşük olduğundan mı açmıyordur oyunu ya da kurmasını biliyorsan yardım eder misin :D
Ben 5.sınıfta 6630 kullanıyordum olum :)
boşver geç bu sevdadan telefon yanar falan :D

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sağolun çok yardımcı oldunuz :kotu::ban::yagmur:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
direk sana demedim genel anlamda alanlara dedim, 8. sınıf yine iyi, 3. 4. sınıftaki çocuğun elinde iphone var şimdi, illa bakınca anlarsın telefonun ne mal olduğunu, hiç değilse fiyatından anlamalısın, şimdi ikinci el galaxy pocket in fiyatı bile senin bu telefonun sıfırından daha fazla, yani bunu anlamamak için 8. sınıfta olmak gerekmez :)

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
direk sana dedim genel anlamda alanlara demedim, 8. sınıfsan kabul, 3. 4. sınıftaki çocuğun elinde iphone mi var sanki şimdi, illa bakınca anlamazsın telefonun ne mal olduğunu, hiç değilse fiyatı düşükmüş, şimdi ikinci el galaxy pocket in fiyatı bile senin bu telefonla aynı
:hmmm:

Üst Alt