ilysblc
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia C7 Belle RefreshTel modeliniz ve sürümü yazar mısınız?
Nokia C7 Belle Refresh
Hack işlemini doğru yaptığınıza emin misiniz?
rom patcher uygulamasındaki yamaları aktif yaptınız mı?
İnstaller.exe dosyasını //C/sys/bin klasörüne attınız mı?
+ hangi yöntem ile hacklediniz cihazınızı tavsiyem Norton yöntemi ile tekrar deneyiniz?
exe dosyasını C:/sys/bin klasörüne atıp telefonu yeniden başlatın, Ayrıca
installserverRP+v1.7.rmp yamasını C:/patches klasörüne atıp Rompatcher uygulamasını çalıştırın ve diğer yamalarla beraber atmış olduğunuz yeni yamayıda aktif edin, hack işleminiz tamamlanmış olacaktır...
İnstaller server Refresh.rmp yamasını fotoda gördüğün şekilde D/Patches klasörüne attım + C/patches klasörüne de attım ben yamaların 3'üde aktif olmalı kardeş
Evet hocam ikisi var yeni mi çıktı bu bu yama
İnstaller server Refresh.rmp yamasını fotoda gördüğün şekilde D/Patches klasörüne attım + C/patches klasörüne de attım ben yamaların 3'üde aktif olmalı kardeş
D/ patchers dosyasını sil sadece c de kalsın telefonu kapatıp aç düzelmesi lazım düzelmesse phoenix ile flash at kesin düzelir.
Biraz fazla oldum kusura bakmayın ama bu yamayı nasıl atacağızyanlış alıntı oldu galiba sorun benim cihazımda diil konuyu açan arkadaşın cihazında+ benim cihaz şuan hackli ve 3 fotodaki görüntüler benim cihaza ait bende sorun yok yani
Biraz fazla oldum kusura bakmayın ama bu yamayı nasıl atacağız
estağfirullah kardeş, yukarıda verdiğim linkteki yamayı indirdiysen Xplore'yi açıp yamayı C veya D klasöründeki patches klasörüne at
hocam yaptım fakat install server refresh.rmp olarak attı onu da ekleyemiyorum
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle oluyor sizin gösterdiğiniz gibi değil.
hah şimdi ortadaki refresh'in üzerine tıklarsanız oda yeşim olacak + sağ alt taraftaki seçenek tuşundan 3'ünüde otomatik yapın düzelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?