Tavsiye Telefonum geç şarj oluyor neden çözümü ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Telefonum geç şarj oluyor neden çözümü ne?
Bazı durumlardan ötürü olarak cep telefonunuz geç şarj olabiliyor. Bu tip durumlarda geç şarj olan cep telefonunun neden gecikmeli şarj olduğu ise merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Cep telefonunuz geç şarj oluyorsa genellikle sıkıntı cep telefonunuzdan ötürü değil de şarj aletinizden ötürü kaynaklanıyor. Geç şarj olan cep telefonunuzun geç şarj olmasının çözümü ise şarj aletinizin orijinal olmamasından kaynaklı olabilir.

Eğer bu tip bir sorun ile karşı karşıya kalıyorsanız, cep telefonunuzu orijinal bir şarj ile şarj etmeyi deneyebilirsiniz. Orijinal şarj ile cep telefonunuz yine geç şarj oluyorsa cep telefonunuzu şarj ettiğiniz prizin düşük akım verdiğini söyleyebiliriz.

Kablolar sahte olsa bile çok önemli sorun teşkil etmezken, 2.0 A ve biraz daha üzerindeki şarj aletlerini tavsiye edebilirsiniz. Şarj kablosunun değil de priz soketinin daha yüksek amberli olmasının önemli olduğunu unutmayın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra, MaxipmaN ve gokturk_28

MaxipmaN

Üye
kablolar samsungun belasıdır, en azından note 2 s4 ve note3te sanırım bol bol yaşandı. şarj olurken cihazların çektiği akım elbette birbirinden farklı olacaktır ama uygulamada 300-500-700mah gibi değerler görürseniz ya da şarja taktıktan sonra değer git gide düşüyorsa. kablo bozuktur.

 


Üst Alt