Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum Garanti Dışı Kalmışmıdır yardım :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side
Üye
Konu Sahibi
Telefonum Garanti Dışı Kalmışmıdır yardım :(
Samsung jet telefonuma. türkiye güncelleme çıkarmıyor diye avrupada yayınlanan güncelleştirmeyi yaptım .. telefon dili ingilizce oldu.bazı forumlarda garanti dışı kalır diyor arkadaşlar bni bilgilendirirseniz sevinirim.
Emperian
Üye
kalması çok saçma,
ama şöyle bi iş var vista yüklü pc'ye xp kurursan garanti dışı kalıyor
Nadir
Emekli Yönetici
telefonda kalmaz canım yaa..git bir teknik servise Türkçesini attır..sorun olmaz kafana takma..
Devil_In_Side
Üye
Konu Sahibi
peki.. telefonu türkiye sürümüne çevirince yine eski halini alır değilmi . hiç bir değişiklik olmamış gibi.. peki bu değiştirdiğimi mesela bi garantiye gitse öğrenebilirlermi ?????
Nadir
Emekli Yönetici
eski halini alırda sonradan eklediğin programlar varsa gider..anlasalar nolacakki? o da Samsung'un resmi yazılımı değil mi?
peki teşekkür ederim kardeşim bir sorum daha olucak yeni konu açmıyayım n96 alıcak kuzenim sence iyi bir telefonmu çabuk bozulurmu ? samsung jet veya n96 alıcak snce hangisini alsın ?
Nadir
Emekli Yönetici
valla N96 yı ben olsam almam..sorunlu bir telefon olduğu söyleniyor..kızağı falan çabuk bozuluyormuş..samsung jet daha karizmatik ve hoş..