pc inde samsung suite yüklümü?
arakdaş miui romlar hafıza kartında direk yükleniyor demiş . tüm romlar o şeklde değlmi ? hafıza kartına romun bulunduğu zip deosyasını atıyosnz ve recovery modda telefonu sıfırladktan sora direk kurulmuyormu ?
ooo bin türlü program yükledim, bin türlü drivers denedim olmadıtelefonu verdiğim adamda bu konularda çok usta biridir yani jtag falanda yapailiyor rom atabiliyor tam bi usta o yapamadıysa ben nasıl yapayım
![]()
arakdaş miui romlar hafıza kartında direk yükleniyor demiş . tüm romlar o şeklde değlmi ? hafıza kartına romun bulunduğu zip deosyasını atıyosnz ve recovery modda telefonu sıfırladktan sora direk kurulmuyormu ?
Download moda aldıktan sonra odini açtığın zaman aşağıda "added" yazmıyorsa 2.bootloaderi bozmuşsun demektir:S

2. bootloader ne demek ve o asıl düzeltiliyor![]()
veya onlarda düzeltemeyebilir 
hocam cw7 romları direkt ana dizine atılasının lazım diye biliyorum
bnde dhd var cihaz rootlu zip uzantılı bi romu indiirp hafıza kartından kurmk istiyorm başka bişeye gerk varmı acaba ?
CWM yani recovery menüsünde wipe data,wipe cache gibi seçenekler var ordan yapıyorsun.wipe data faln onlarn nasl yapçam ole bişyle karşlşmadm nasl rom yüklenr faln diye araştrdm ama bulamadm bole bişy
öncede yapabilirsin romu yükledikten hemen sonra recovery moddan çıkmadan öncede yapabilirsin.fark etmez.onları rom yüklemedn önceyapmam lazım dimi ?
yine aynı şekilde CWM(recovery mod) den backup diyerek yedekliyorsun.ama önce telefonunun kendi sd sinin içindeki bilgileri sil malum hafıza yetmezse yedeklerken tam yedeklemiyor veya hata veriyor.teşekrler kardeş saolasın. bu arada romu nasıl yedekleyebilirm bi yanlş işlem yaptğm zamn geri dönmk için ?