telefonum ççktü ne yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
telefonum ççktü ne yapayım
merhaba
samsung 9003 kullanıcısıyım 3 tus sorununu hallderken telefonum çöktü acılmıyor ne yapayım

spongemert

spongemert

Üye
Servise götür. Geçmiş olsun.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
i9003 te 3 tuş sorunu yok ki i9000 de var ama sen i9000 e i9003 romu yüklemişsen brick denen olay meydana gelmiştir onu da servis hallediyor... download mod a girebiliyormusunuz?

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
i9003 te 3 tuş sorunu yok ki i9000 de var ama sen i9000 e i9003 romu yüklemişsen brick denen olay meydana gelmiştir onu da servis hallediyor... download mod a girebiliyormusunuz?

telefoncuya verdim 20 güne yaparım dedi

TheGearMaster

TheGearMaster

Üye
20 Gün Çok Uzun Süre Telefoncu Yerine Garantiyi Deneseydiniz İyi oLurdu Bence.

Şehriyar

Şehriyar

Üye

bak burda resimli olarak anlatılmış eğer telefonun i9000 ise yap bunu i9003 ise servise gönder

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
tek istedigim ey telefonumun yapılması baska birsey istemiyoru parada pulda degilim son sorum telefon kesin yapılırmı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
telefonun garantisi yok mu? olmasa bile yetkili servise gönder bence.

TheGearMaster

TheGearMaster

Üye
evet garanti belgesine falkan ihtiyac yok artık Imeı ile garantiye gidiyor telefonlar. öle denemek daha mantıklı olur.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bence telefoncu da garantiye yollayacak sana o yüzden 20 gün demiş olabilir :D

TheGearMaster

TheGearMaster

Üye
:)) :))

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
telefon olur olmaz kimse bişey demiyor vallahi psikoloji bozuldu:vur

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ne demek kimse bişey demiyor arkadaşım o kadar şey yazdım boşuna mı yazdım?
1- Samsung Galaxy S Super Clear LCD i9003 modelinde 3 tuş sorunu yok. eğer ki 3 tuş sorunun varsa telefonunun modeli Samsung Galaxy S i9000 dir. öncelikle telefonunun kutusuna bak üzerinde super clear lcd mi yazıyo yoksa amoled mi yazıyo.
2- Eğer ki telefonun i9000 ise sana daha önceden verdiğim linkteki "clients" nickli üyenin mesajındaki resimli anlatımı uygula yapamam diyosan servise gönder.
3- Eğer ki telefonun i9003 ise servise gönder başka yolu yok.

iskoc46

iskoc46

Üye
    Konu Sahibi
ne demek kimse bişey demiyor arkadaşım o kadar şey yazdım boşuna mı yazdım?
1- Samsung Galaxy S Super Clear LCD i9003 modelinde 3 tuş sorunu yok. eğer ki 3 tuş sorunun varsa telefonunun modeli Samsung Galaxy S i9000 dir. öncelikle telefonunun kutusuna bak üzerinde super clear lcd mi yazıyo yoksa amoled mi yazıyo.
2- Eğer ki telefonun i9000 ise sana daha önceden verdiğim linkteki "clients" nickli üyenin mesajındaki resimli anlatımı uygula yapamam diyosan servise gönder.
3- Eğer ki telefonun i9003 ise servise gönder başka yolu yok.

cnım kardesim telefon ı9003 yani ne aldıgımı biliyorum sürümümü 2.3 yapmak istedim forumlarda 3 tus sorunu olan telefonlarda odin programını kullanarak yapılıyo diye okudum (ı9003'de dahil) ve harfiyen denedim olmadı benim sorunum telefon yapılamilirmi kimse kızmasın bu kadar üsteledigim için

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hmm o zaman sorun senin telefona i9000 romu yüklemen.. telefon eğer download moda girmiyosa yada siyah ekranda kaldığında pc tanımıyosa(odinde com5 com7 falan diye sarı yazı çıkmazsa) herhangi bir çözümü yok servise gönder kiesle güncelleme yaparken pc takıldı falan de ama servise gönder telefoncuyla olmaz bu iş kardeşim yani elindeki telefon az bişey değil 1100 tl yani yanlış bişey yaparlarsa gider telefon.. hem telefoncunun bi parça çalmayacağını nerden biliyosun atıyorum kamerayı başka bi kamerayla değiştirdi sana da "sen güncelleme yaparken kamera sürücüsü zarar görmüş" dedi napacaksın şimdi taktığı kameraya razı mı olacaksın? kamerayı örnek olarak söyledim yoksa değişirmi bilmiyorum durumu anlaman önemli..

----------Eklendi @ 11:50:50 ---------- Yazıldı @ 11:50:02 ----------

bu arada yüklediğin romun linkini atarmısın özelden bi bakıyım ben

reklamci54

Üye
aynı sorunla bende karşılaştım telefon açılmıyor i9000 romu yüklmeye çalştım i9003 e telfon pert oldu ne açılıyor ne de başka bir şey acba çözümü nedir garantiye götürsem bakarlar mı? çaresiz kaldım .

muscler

muscler

Üye
download moduna giriyorsa stock rom'u bulun . türkiyede varmı bilmiyorum ama usb jig diye bişey var o telefonu ne olursa olsun download moduna sokuyor ve rootlu ise gizliyor . ondan varsa öyle yapın ya da işte arkadaşın dediği gibi kiesten güncellerken pc takıldı elektirikler gitti falan filan .

kpln04

kpln04

Üye
vinç çağır baba o halleder :ehe

61semih

61semih

Üye
bizim kapının onundekı çöp kutusuna yavaşca bırakabılırsın :ehe

muratvemine

muratvemine

Üye
Benim telde de aynı sorun, telefon pert bu i9003 de nerden çıktı yaw doğan sl gibi :D 1 aydır uykuda telefon, çözüm desen o da yok !! sanırım böyle bekliycek sonsuza dek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...