telefonum ççktü ne yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BesTCooL

Üye
çözümü jtag yapılacak üstad...

saruman_me

saruman_me

Üye
hmm o zaman sorun senin telefona i9000 romu yüklemen.. telefon eğer download moda girmiyosa yada siyah ekranda kaldığında pc tanımıyosa(odinde com5 com7 falan diye sarı yazı çıkmazsa) herhangi bir çözümü yok servise gönder kiesle güncelleme yaparken pc takıldı falan de ama servise gönder telefoncuyla olmaz bu iş kardeşim yani elindeki telefon az bişey değil 1100 tl yani yanlış bişey yaparlarsa gider telefon.. hem telefoncunun bi parça çalmayacağını nerden biliyosun atıyorum kamerayı başka bi kamerayla değiştirdi sana da "sen güncelleme yaparken kamera sürücüsü zarar görmüş" dedi napacaksın şimdi taktığı kameraya razı mı olacaksın? kamerayı örnek olarak söyledim yoksa değişirmi bilmiyorum durumu anlaman önemli..

----------Eklendi @ 11:50:50 ---------- Yazıldı @ 11:50:02 ----------

bu arada yüklediğin romun linkini atarmısın özelden bi bakıyım ben
arkadaş çok haklı kardeş sakın tlf culara güveneyim deme inanılmaz dolaplar çevire biliyorlar sen en iyisi çok geç olmadan tlfonunu verdiysen geri al ve servise gönder yazık edersin o cihaza .. geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorunu çözersin..

kncrpn

kncrpn

Üye
Arkadaşım telefoncuya vermen en büyük hatan.Tanıdığın bile olsa güvenilmez. Geri al yetkili servise ver.

mancukya

Üye
Ne yapicak telofoncu ? ana karti söküpte malzememi calicak birakin su isleri arkadas ya. Bu isin piri olsa gene öyle bir halt yapamaz o telofonlardan parca yürütmek hikaye zaten.
Arkadasin durumuda ilginc model 9003 ise 9000 rom attiysa jtag gerekebilir ama ekranda takili kaliyor dedigine göre jtag gerek yok 20 günde hikaye ufak bir anahtarlikla tel download moduna alinip rom atilir bu noktada Imei sorunu olabilir onun icinde 2.2 Froyo sürüm ona uygun kernel vs vs ile imei eski haline getirmak münkün.
Download mod s gecmek icin Samsungun kablosu yoksa sac kurutma makinesi ile sarji cikartip biraz teli isitmak (Abartmadan cok) ve hemen sarji takip download moduna gecmek icin tuslara basili tutmak ise yariyor zorda olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...