Tavsiye telefonum apple olarak gözüküyordu

Sponsorlu Bağlantılar

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
telefonum apple olarak gözüküyordu
bildiğiniz gibi birçok windows phone internette daha İyi gezinebilmek için kendini iphone yada surface gibi tanıtıyordu. Şimdi ise sanırım apple bunun tedbirini almış ve maxicep ana sayfaya giremiyorum. Uygulama indirin deyip i tunese atıyor ve ana sayfaya girilmiyor... Tavsiyelerinizi bekliyorum ...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bildiğiniz gibi birçok windows phone internette daha İyi gezinebilmek için kendini iphone yada surface gibi tanıtıyordu. Şimdi ise sanırım apple bunun tedbirini almış ve maxicep ana sayfaya giremiyorum. Uygulama indirin deyip i tunese atıyor ve ana sayfaya girilmiyor... Tavsiyelerinizi bekliyorum ...
başka bir tarayıcı ile gir (uc browser, opera)

bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
denedim. Farklı tarayıcı ve masaustu sürüm ile sorun çözülüyor. Ama Microsoft buna Bi çare bulmalı...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben anasayfaya girebiliyorum ama benim telefon da ı phone ile gönderildi yazıyor uyuz oluyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
katılıyorum size aslında bununla ilgili konu açılması oy kullanılan bir konu vardıya orada en azından ıphoneda olsun ama uc gibi hangisi olacagını biz seçelim o zaman hepsi olsun isterse bu şekilde çok kötü

• Beğen
Tepkiler: bountykiller
bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum size aslında bununla ilgili konu açılması oy kullanılan bir konu vardıya orada en azından ıphoneda olsun ama uc gibi hangisi olacagını biz seçelim o zaman hepsi olsun isterse bu şekilde çok kötü
çok mantıklı...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ios 8 deki olan yönlendirme olayı canımı sıkıyor. çünkü tarayıcı safari olark gözüküyor @papakudioflu

Emre

Üye
:kop: :kop2:

mustafasen

mustafasen

Üye
peki windowsu iphone olarak nasıl gösteriyorsunuz ihtiyacım var izah lütfen

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ben de aynı sıkıntı var arada bir yapıyor ama sinir oluyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
peki windowsu iphone olarak nasıl gösteriyorsunuz ihtiyacım var izah lütfen
User agent denilen kullanıcı kimliği olayı yüzünden girdiğiniz web siteleri hangi os için optimize edilmişse ie kendini ona göre ayarlıyor.
Maxicep mobil sürümde iphone için daha optimize olduğu için bizim telefonlarda apple olarak gözüküyor.
Ha şahsen benimde hoşuma gitmiyor bu durum. (Koskoca Ms kimlik hırsızlığı yapıyor.)
Eski ie sürümünde windows ile gönderildi yazıyordu ne güzel.

Üst Alt