tory1tory
Üye
-
Konu Sahibi
-
avea intouchun servisi nerdedirki ! Ayrıca telefon rootluydu garantisi yoktu yani ? ! ayrıca daha babam bilmiyorCihaz HardBrick Olmuş. Servise Vermekten Başka Çareniz Yok
avea intouchun servisi nerdedirki ! Ayrıca telefon rootluydu garantisi yoktu yani ? ! ayrıca daha babam bilmiyor
Korkuyorum babama demeye kızar diye !Benim S3 bi kere hardbrick oldu. Rootluydu Garantisi Yoktu 150 liraya hallettiler. Avea Bayisinden aldiysan oraya gotur servise yonlendirirler. Zaten Hâla garanti suresi devam ediyorsa garanti belgesindeki servisi ara onlar yardimci olur. Cok fazla para alacaklarini sanmiyorum 100 tl civari alirlar. babana da guncelleme yaparken kapandı de
Korkuyorum babama demeye kızar diye !
Valla senin kararin kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuna bakarmısın kardesim
telefonu pc ye bagla sonra bataryayı çıkar download moda al tuşlara basılıyken bataryayı tak hepsini aynı anda yapamam diyosan birinden yardım istersin normalde boyle yapınca acılıyor ama açılmazsa o telefon DEAD çünkü cipset in değişmesi lazım beleşe yaparlarmı bilemem ama genelde para alıyorlarBaşka cevabı olan ykmu
yapcak birini bulsam 20 30 tl ye vericemde burda yaparlarmı bilmem
telefonu pc ye bagla sonra bataryayı çıkar download moda al tuşlara basılıyken bataryayı tak hepsini aynı anda yapamam diyosan birinden yardım istersin normalde boyle yapınca acılıyor ama açılmazsa o telefon DEAD çünkü cipset in değişmesi lazım beleşe yaparlarmı bilemem ama genelde para alıyorlar
yapcak birini bulsam 20 30 tl ye vericemde burda yaparlarmı bilmem
olmuyor ..
telefonu pc ye bagla sonra bataryayı çıkar download moda al tuşlara basılıyken bataryayı tak hepsini aynı anda yapamam diyosan birinden yardım istersin normalde boyle yapınca acılıyor ama açılmazsa o telefon DEAD çünkü cipset in değişmesi lazım beleşe yaparlarmı bilemem ama genelde para alıyorlar
dediklerini denedim şu şekilde şarja taktım 5 dk şarjdan çıkardım bataryayı çıkardım power + ses açmaya basılı tutarak bataryayı taktım açılış ekranında kalıyor aynı yani ( ayrıca şarjdayken açılış ekranıda çalışmıyor )
20-30 tl ye cipset mi olur hiç bu arada dediklerimi denedin mi ?
benim demek istediğim o değil normal download moda nasıl alıyosan oyle al benim bildiğim download moda alırken açılış ekranı yokkiolmuyor ..
- - - Eklendi - - -
dediklerini denedim şu şekilde şarja taktım 5 dk şarjdan çıkardım bataryayı çıkardım power + ses açmaya basılı tutarak bataryayı taktım açılış ekranında kalıyor aynı yani ( ayrıca şarjdayken açılış ekranıda çalışmıyor )
bu telefonda download mod yok FTM mod var flashlama mod oda ses kısma + power onuda denedim dediğin gibi yaparak ama olmadı
benim demek istediğim o değil normal download moda nasıl alıyosan oyle al benim bildiğim download moda alırken açılış ekranı yokki
senin telefon gerçekten de ayvayı yemiş o zamanbu telefonda download mod yok FTM mod var flashlama mod oda ses kısma + power onuda denedim dediğin gibi yaparak ama olmadı
senin telefon gerçekten de ayvayı yemiş o zaman
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuna bakarmısın
linkte verdiğini bir dene o zaman belki bir faydası olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuna bakarmısın
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbirde şuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?