Telefonum 3G Destekli Ama Neden E İşareti var ?

Sponsorlu Bağlantılar

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum 3G Destekli Ama Neden E İşareti var ?
Telefonum 3G Destekli Ama Neden Edge İle Baglanıyor ? E İşareti Olması Egdeyi Simgelemiyor mu ? Lütfen Yardım .

mesutgaga

mesutgaga

Üye
telefonunuzun marka model?

hizan

hizan

Üye
şebekeyi 3g olarak ayarla düzelir.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
*#*#4636#*#* Telefon Bilgisine Tıkladıgımda Şebeke GSM Only Yazıyor Onu WCMDA Only Yapınca Şebeke Gidiyor Şebeke Arıyorum Bütün 3G Ağını Görüyor Ama " Şu an Bu Ağa Bağlananılamıyor" Uyarısı Geliyor . Telefon Huawei Ascend Y200 Android 2.3 GingerBread

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben otomatik moda aldım sende yap öyle

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik Mod İse Yaramiyor. Amacim 3G Yada HDSPA Kullanmak. WCMDA Only Yaptim Bu Sefer Tel Cekiyor Ama Ağ Türü Hala EDGE Gösteriyor. Kocaman Maxicep Ailesinde Buna Cözüm Getirecek Bir Arkadasimiz Yok mu ? .

mesutgaga

mesutgaga

Üye
oturdugunuz yer 3g çekim noktası olmayabilir.ve niye acaba koskocaman maxicep ailesinde bu soruna çözüm getircek biri yok diye sordunuzmu kendinize.telefonunuzdada sorun olabilir tabi oturdugunuz yer 3g cekim noktası oldugu halde edge ile nete baglanıyorsanız.

- - - Eklendi - - -

ve huawei çin markasıdır ve bunu bilerek aldınız o telefonu

erdmerdm

erdmerdm

Üye
3g sebeken aktifmi hatta online islemlerden bi bak

PriZm

PriZm

Üye
Hattınızda 3G açıkmı? Bende cepnet 250 sınırsız var.3G yi sonradan arayarak açtırmıştım.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Oturdugum yerde 3G Var Merkezdeyim. 3G Agina Baglaniyorum Ama Ag Turum Hala Edge. Telefonum 3G HDSPA Destekli . Yardim Beyler.

PriZm

PriZm

Üye
Oturdugum yerde 3G Var Merkezdeyim. 3G Agina Baglaniyorum Ama Ag Turum Hala Edge. Telefonum 3G HDSPA Destekli . Yardim Beyler.

3G ağı değil.telefondaki ayarların tamam.şebeke üzerinden 3G aktifmi hattının destek numarasını ara sor :)

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Aynen NAWY Dedigin Gibiymis Ucuyo Simdi Net :D Tesekkurler :)

aysevergen

aysevergen

Üye
Data paketi alsanızda operatörü ekstradan arayıp "3g'yi açın" demeniz lazım, çok saçma ama maalesef uygulama böyle...

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Direnish nasıl açtın