telefonum 1 mb üstü oyunları almıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
telefonum 1 mb üstü oyunları almıyor
6288 markalı telefonum var pc suite vey bluetoothla (pc den) 1 mb üstü oyun veya program attığım

da telefona gönderilemiyor ayrıca genellikle winrar winzip.jar gibi programlar veya explorer

programları nı da açarken java/security/... diye bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

kardeşler bi cevap yazın

özgürçocuk35

Üye
o zaman hafıza kartını değiştir

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Telefonda Bi anormallik var amaaa :D

degerli43

degerli43

Üye
hayır her telefonun java sınırı var 3110c ve 6300da 1 mb üstü oyun çalıştırmaz

Hellboy®

Hellboy®

Üye
:oke: aynen
pc suite ile atılmıyor kart okuyucu ile de atılmaz + rar programınınla açmayı denersen de dediğn hatayı veriyor 2 senedir 3110c kullanıcısıyım malesef 1 mb lik oyun atabildiğim yok tele :(

thoskiyanche

Üye
evet evet atmıyor :S bi nedeni vardır herhalde

kvatr

Üye
yok mu bunu kırmanın bir yolu Gmaps atıcam tele atmıyor :S

maleguard

maleguard

Üye
java telefonların %80 i 1mb java dosyayı desteklemez :oke:

_dgncn_

_dgncn_

Üye
aynı sorun bendede var benimkide 6288 ne zaman 1 mb üstü bir oyun atsam uygulama desteklenmiyor silinsinmi yazısı çıkıyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
hiç denemedim ama almaz herhalde :)

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye

bende 6300 var... 1 MB üstünde baya oyunum var ( real footbal; real manager; fifa; gladiatör3D...vb...) bunların hepsinide açıyor...

ayrıca pc suitden atılamıyor 1 mb ve üstü ben bloototh dan atmıştım... 50 mb lık film atmıştım (3gp) yani senin telde bi sorun var... telefon hafızasını boşalt belki olur...

webhammerksk

Üye
senin dediğin real football 1 mb sayılır 1043 kb falan küsürat ayarı yapmıo tel!

yusuf868

yusuf868

Üye
arkadaşlar 1mb üstü oyun çalıştırmıyor o telefon..

ycg35

ycg35

Üye
s40v2 serisinde java önbelleği 2mb olarak geldiği için 1mb üstü uygulamaların açılması mümkün değildir. bu sebepten dolayı bir engelleme vardır.

ascraeus

Üye
arkadaşlar bu engellemeyi kaldırmanın bir yolu yordamı yok mu, ne saçma iştir bu, yani telefonda cache limiti var diye boyutu yüksek olan oyunları oynayamamak. bir bileni varsa kod vesaire ile kaldırılabiliyor veya ayarlanabiliyor ise bu limit, lütfen buraya yazınız ya da bana özel mesaj atınız :)

kelthosch

Üye
c3-01 kullanıyorum aynı sorun bende de var. telefonun ramı 2 mb olduğu için yetersiz bellek hatası veriyo. s40ların ramini artıracak bi program bulursanız paylaşın lütfen.
şimdiden teşekkürler

koxpstop33

Üye
3120 classic te oyle bi sorun yok allaha şükür :)

MrTech

MrTech

Üye
hafıza kartı okuyucuya hafıza kartını tak,yükle.yada telefonun veri depolama bölümü var kablo ile bagla pc suite yüklü olmasın,birde öyle dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt