Telefonu Telefon yapan nediR(size göre)?

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonun hangi özelliği daha çok çekici:)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Telefon yapan nediR(size göre)?
Günümüzn her anı cebimizde kulağımızda yanımızda yanı başımızdalar.Size göre telefonun en güzel özelliği nedir ? ''Aramak'' çok klasik olur(günümüzdeki telefonların aramak harici sürüyle özelliği var)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bence oylama yanlıs olmus...:) bunlardan 1 tanesiyle olacak birşey değil telefon bence müzik + wifi ....

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Iletişim sistemi

brawo_41

brawo_41

Üye
tabıkı sms

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle düşüncelerini paylaştığınız için tşk.Csman dediğini düşündüm ancak tek bir özellik sölemek en azından en çok sevdigğimizi gösterecek yada şöle düşünebiliriz Tek bir özellik olucak ama hangisi ? yani demek istediğim size göre olmazsa olmaz dediğiniz özellik .
İletişim sistemine gelince zaten telefonu telefon yapan özellik bu ancak günümüz de telefonların iletişim dışında daha bir çok özelliği var.Ben sadece iletişimin dışında kalanlardan en çok sevileni merak ediorm:oke:

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
WiFi

futbol123

futbol123

Üye
en önemlisi wifi 3g gps kamera

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kamera ve 3g

passiv€ aggressiv€

Üye
muzik...

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
tuşları :ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
telefnu telefon yapan sms ve wifi dir bence muzik kamera bos is once iletisim

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
öncelikle düşüncelerini paylaştığınız için tşk.Csman dediğini düşündüm ancak tek bir özellik sölemek en azından en çok sevdigğimizi gösterecek yada şöle düşünebiliriz Tek bir özellik olucak ama hangisi ? yani demek istediğim size göre olmazsa olmaz dediğiniz özellik .
İletişim sistemine gelince zaten telefonu telefon yapan özellik bu ancak günümüz de telefonların iletişim dışında daha bir çok özelliği var.Ben sadece iletişimin dışında kalanlardan en çok sevileni merak ediorm:oke:

Tek bir özellik ise wi-fi.....

Love Prince

Love Prince

Üye
bence kamerası

kor4y_

kor4y_

Üye
    Konu Sahibi
vay be bi tane oyun diyen çıkmamış:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt