Öneri Telefonu sıfırlayacağım ama yedek almam lazım

BLasTeaR

Üye
yedeklemden kastınız?
Yedekleme kastım derken, hafıza çok dolduğu için, Black güncellemesinden sonra, yedekleme yaptım sonra da formatlayıp tekrar geri yükledim, tüm uygulama ve oyun ayarlarım geri geldi.

yanlış yönlendirmeyelim o imkansız şu an
Nasıl yanlış olsun ? Yalan mı söylüyorum şimdi?
Kardeşim bakın, ister yapsın ister yapmasın, ister inanın ister inanmayın ama Ben yedekleme yaptıktan sonra format atıp sonra ayarların hepsi geri yüklendi diyorum, bunun neresi yanlış yönlendirme??

Konu Sahibi
o zaman dene ve gör gidiyor mu gitmiyor mu
yada şöyle yapalım talking tom'da 50 level falan varmı ayarlar zate yukleniyor amac oyun save'leri onlar geldim mi

csH

Üye
sakin ol dostum

csH

Üye
hocam cidden sıfırladıktan sonra geliyorsa sıfırlıyorum yedeklemeden kastınız uygulama+ayarlar demi?
sonucu çoook merak ediyorum inşallah pişman olmazsın verilerin gidince belki my tolking tom kendisi internet üzerine yedekliyordur ordan alır ama 8.1 ile beklediğimiz bi özelliğin şu an olduğunu hiç sanmıyorum

Konu Sahibi
sonucu çoook merak ediyorum inşallah pişman olmazsın verilerin gidince belki my tolking tom kendisi internet üzerine yedekliyordur ordan alır ama 8.1 ile beklediğimiz bi özelliğin şu an olduğunu hiç sanmıyorum
baykus programı hala 10 uygulama yuklemye izin veriyor mu unlokta?

BLasTeaR

Üye
hocam cidden sıfırladıktan sonra geliyorsa sıfırlıyorum yedeklemeden kastınız uygulama+ayarlar demi?

Yunus Emre kardeşim ben yedekleme alıp sıfırladım/geri yükledim geldi, he gelir mi gelmez mi orası meçhul ama yapımcı bulut yedekleme yapıyor da olabilir. Sen bilirsin, ama inan ben de geldi, zorla yap demiyorum,, sonuçta karar senin ben sadece aydınlatmak istedim. (en azından benim yaptığım sonuçta, her ne kadar geri gelecek mi gibi bir kayda girmesem de geldiğin de şaşırdım ve sevinmiştim) sonuçta kaç aydır besliyorum keratayı az çektirmedi bana, yedir, uyut, altını değiştir, oyun oyna

Hımm, gerçeği gördüğün halde bile demek.
Peki sanmamaya devam et kardeşim.

Konu Sahibi
çarklar bitti açılacak inş
@csH tamam birazdan gelir bilgiler

Tepkiler: csH
    Konu Sahibi
glance bildirimlerinden de haberdar et bende yine gelmedi o seçenek sistem uygulamalarını hangi sırayla güncelliyorsun
soforladım acıldı sarj gün 15 saat uygulamaları daha guncellemedim yazarım@Sailfish hocam yedek tekrar yuklendi kaldıgı yerden devam

@csH @skynet

Tepkiler: skynet ve csH