Telefonu Rootladım

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Rootladım
Telefonu Rootladım Ama Bişey Değişmedi Bi SuperSu veBusBox Free Diye Bişey Geldi ?

Daha Önce Hiç Root Atmadınmı

Tepkiler: .NeXuS.

Invoke

Üye
Hile programına gerek yok, bence. Hangi oyunu istiyorsan netten tb dosyasını bul, titanium backup ile restore et.
Sanal tuşları gizlemek için ful!screen gibi uygulamalar var.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Hile programına gerek yok, bence. Hangi oyunu istiyorsan netten tb dosyasını bul, titanium backup ile restore et.
Sanal tuşları gizlemek için ful!screen gibi uygulamalar var.
şu superuser ne işe yarıyor ,

Invoke

Üye
root yetkisi işte.

Invoke

Üye
lucky patcher işe yarayabilir.

Invoke

Üye
ücretsiz yapamazsın, öyle bir şey yok. apkyi bulup indireceksin işte. cwm yükleyeceksin, romu indireceksin, cwmden romu flashlayacaksın.cwmyi flash rom manager programı aracılığıyla çok kolayca yükleyebilirsin.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz yapmayı buldum ama sadece indirilmiş oyunların içindeki
önerdiğin hızlı rom varmı

Invoke

Üye
ben olsam paranoid kurardım.

Invoke

Üye
ben cm kullanıyorum da ben de 4 değil, 5 var. 5 için paranoid romu pek düzgün değil, özellikleri yok yani. E o özellikler olmayınca da pek anlamı kalmıyor paranoidin.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
ben cm kullanıyorum da ben de 4 değil, 5 var. 5 için paranoid romu pek düzgün değil, özellikleri yok yani. E o özellikler olmayınca da pek anlamı kalmıyor paranoidin.
toolkit ile yükleyebilir miyim birde güncelleme alırmı almassa eski roma dönebilir miyim şu telefonun arayüzünden çok sıkıldım yeni arayüz istiyorum

Invoke

Üye
Güncelleme alır. Evet, dönebilirsin.
CWMden yükleniyor. Paranoid dedim ama sonuçta nexus 4 de nasıl bilmiyorum, deneyeceksin. İstersen cm kur.CM ya da PA arayüzü de aynı stock android gibi zaten. Farklı launcher kur, takıl. themer beta uygulamasını yükle.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
şimdi değil sonra rom yüklerim zaten root atarken brick olcak diye kalpten gidiyodum şu lucky patcher'ın linkini verirmisin

Invoke

Üye
Maxicepde.vardı, yaren dede paylaşmıştı android uygulamalar.bölümüne bir bak

Sana Tavsiye Xposedi Mutlaka Kur