Uygulama telefonu otomatik açıp kapatan uygulama (Android)

Sponsorlu Bağlantılar

temhemila

temhemila

Üye
    Konu Sahibi
telefonu otomatik açıp kapatan uygulama (Android)
Merhaba HUAWEİ marka telefonda, kendi uygulaması(Sistem on-of) olarak görmüştüm. Telefon kendi başına saat 23:00 da kapanıp sabah 7:00 'de açılabiliyordu. Ama android'de ise böyle bir uygulama bulamadım.. Sistemi belli saatte açıp kapayan bir uygulama varmı?

Cadillac34

Üye
Bende arıyorum ama bulamıyorum. Bilen var mı?

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vestel de Açılıyor Alarm vs de Ama Senin TElefonda Olup Olmamasıda Önemli DEnemek Gerek Uygulama Hakkında İnternetten ARaştırdın mı hiç

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Bazı android sürümleri açılıp kapanmayı destekliyor. Bunu anlamak için alarm kurup telefonu kapatın . Açılacak mı bakın.
Onu denemedim. Nokia 8'de aradım bulamadım. Yardımcı Programlar diye seçenekler varmış. Nokia 8 Android 9 Pie destekliyor. LG G3'te zaten yok. O da Android 6 Marshmallow destekliyor.

Vestel de Açılıyor Alarm vs de Ama Senin TElefonda Olup Olmamasıda Önemli DEnemek Gerek Uygulama Hakkında İnternetten ARaştırdın mı hiç
İnternette çok aradım hiç bulamadım. Sadece ekran kapatma uygulamaları var. Ekran kapatma benim işime yaramıyor ki.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Onu denemedim. Nokia 8'de aradım bulamadım. Yardımcı Programlar diye seçenekler varmış. Nokia 8 Android 9 Pie destekliyor. LG G3'te zaten yok. O da Android 6 Marshmallow destekliyor.

İnternette çok aradım hiç bulamadım. Sadece ekran kapatma uygulamaları var. Ekran kapatma benim işime yaramıyor ki.
Acaba o firma harici böyle bişey yok mu ki bhiç böyle birşeye ihtiyaç duymadım en fazla alartm kurarım ederim geri açılır kendi :D ha kapamasını ben yaparım o ayrı ama

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Cadillac34 ve Dobraokuyucu

Cadillac34

Üye
Acaba o firma harici böyle bişey yok mu ki bhiç böyle birşeye ihtiyaç duymadım en fazla alartm kurarım ederim geri açılır kendi :D ha kapamasını ben yaparım o ayrı ama
Nokia'nın adı var kendi yok. Radyosu bile yok. Bu da TRT bandrolünden nasibini almış belliki. Çok gerekli uygulama aslında. Zamanında çok aradım bu uygulamayı ama ne hikmetse internette bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Nokia'nın adı var kendi yok. Radyosu bile yok. Bu da TRT bandrolünden nasibini almış belliki. Çok gerekli uygulama aslında. Zamanında çok aradım bu uygulamayı ama ne hikmetse internette bulamadım.
Karasal radyo bulunmuyor . Yedekleyip paylaşıyorsun yine yüklenmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Samsunglarda hala var ama yeni modellerinde var mı bilmiyorum. LG G3'te radyo var ama çalışmıyor. Sanırım inaktif durumda.