senged
Üye
Telefonu İade Edebilmek İçin 4 Kere Servise Mi Gitmeli, 4 Parçasımı Değişmeli??
1 yıl önce aldığım samsung s5233w telefonumu aldıktan 6 ay sora servise götürdüm. Dokunmatik paneli, anakartı ve microfonu değiştirildi. 6 ay sonra, yani şimdi tekrar telefonu servise götürdüm. Bu sefer dokunmatik paneli ve wifi alıcısı değiştirildi.
Telefonu verdiğim serviste kağıtta tüketici kanunları yazıyodu. Orda yazan kanuna göre 1 yıl
Şimdi benim telefonum 2 kere servise gitti fakat 5 mekanik parçası değişti. Yarın gidebilirsem telefonu teslim almadan önce direticem fakat bi sonuç çıkcağına sanmam. Sizce ne yapmal
Paylaş:
Telefonu verdiğim serviste kağıtta tüketici kanunları yazıyodu. Orda yazan kanuna göre 1 yıl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
de telefonun 4 mekanik parçası değişirse telefonu iade veya değişim hakkı doğuyomuş. Kaydı yapan bayana sorduğumda ise 4 kere servise gelmesi gerekti kastedilmiş dedi. Kanundaki maddeyi tekrar okudum kadına, ama beni pek sallamadı gibi. Şimdi benim telefonum 2 kere servise gitti fakat 5 mekanik parçası değişti. Yarın gidebilirsem telefonu teslim almadan önce direticem fakat bi sonuç çıkcağına sanmam. Sizce ne yapmal
m? Paylaş: