Telefonu İade Edebilmek İçin 4 Kere Servise Mi Gitmeli, 4 Parçasımı Değişmeli??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senged

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu İade Edebilmek İçin 4 Kere Servise Mi Gitmeli, 4 Parçasımı Değişmeli??
1 yıl önce aldığım samsung s5233w telefonumu aldıktan 6 ay sora servise götürdüm. Dokunmatik paneli, anakartı ve microfonu değiştirildi. 6 ay sonra, yani şimdi tekrar telefonu servise götürdüm. Bu sefer dokunmatik paneli ve wifi alıcısı değiştirildi.

Telefonu verdiğim serviste kağıtta tüketici kanunları yazıyodu. Orda yazan kanuna göre 1 yıl de telefonun 4 mekanik parçası değişirse telefonu iade veya değişim hakkı doğuyomuş. Kaydı yapan bayana sorduğumda ise 4 kere servise gelmesi gerekti kastedilmiş dedi. Kanundaki maddeyi tekrar okudum kadına, ama beni pek sallamadı gibi.

Şimdi benim telefonum 2 kere servise gitti fakat 5 mekanik parçası değişti. Yarın gidebilirsem telefonu teslim almadan önce direticem fakat bi sonuç çıkcağına sanmam. Sizce ne yapmal m?

Paylaş:

Ocean258

Ocean258

Üye
Kesınlıkle değiştirmek zorundalar kardesım ozellıkle '' 4 MEKANIK PARCA DEĞİŞTİRİLİRSE'' yazıyorsa onun servısle alakası yok.. oyle sacma sey mı olur ozaman sende 2 kere daha yollarsın servise parcasını bozup eşşek gıbı alırlar.. senı basından savmaya calısmıs bence.. ustune düş onun gıt ver..

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bende eski telefonumu 3 kere servise yolladım ve yine aynı sorun devam etti 4.kez yolladığımda telefonun fiyatı ne kadar ise o fiyatta istediğin telefonu yollayabiliyorlar. ben aynı telefondan yollamalarını istemiştim.
ama tüketici kanunlarında öyle bir yazı yazıyor ise deiğişmeleri lazım. sen yinede şansını dene.

buket2

buket2

Üye
nerde oturuyorsun bilmiyorum ama uğraşma servisle falan elindeki servis makbuzlarını al birde güzel dilekçe yaz bulunduğun ilçenin tüketici hakları heyetine başvur. anında sorunun çözülür... ilçe kaymakamlıklarında var bu bölüm

senged

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için cümleten teşekkürler. @buket2 bende aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum. Servise teli almaya gittiğimde teslim kağıdını imzalamadan önce ısrar edicem gerekirse üst mertebeden biriyle görüşme taleb edicem. Eğerki olumlu bi yanıt gelmezse teli teslim almadan çıkıp tüketici haklarına gidicem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt