eklentidekini zipten çıkar c/sys/bin içine at
.Kerasus. Üye eklentidekini zipten çıkar c/sys/bin içine at Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
hugoKJ Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: x-plore ile instalserverS3.zip klasörünü aç içindeki installserver.exe dosyasını işaretle ve çıkar de sonra C/ sys/ bin klasörüne çıkar de Genişletmek için tıkla ... tamam klasörü açtım exe.yi çıkar dedim sonra c/sys/bin atamadım nasıl atıcam oraya direk c nin üsütne basıyorum buraya kaydedio ---------- Eklendi @ 12:43:27 ---------- Yazıldı @ 12:42:56 ---------- .Kerasus.' Alıntı: eklentidekini zipten çıkar c/sys/bin içine at Genişletmek için tıkla ... tamamda nasl atıcaz acemeyim bişi bilmiyorum bu programla ilgili
Emrgncy112' Alıntı: x-plore ile instalserverS3.zip klasörünü aç içindeki installserver.exe dosyasını işaretle ve çıkar de sonra C/ sys/ bin klasörüne çıkar de Genişletmek için tıkla ... tamam klasörü açtım exe.yi çıkar dedim sonra c/sys/bin atamadım nasıl atıcam oraya direk c nin üsütne basıyorum buraya kaydedio ---------- Eklendi @ 12:43:27 ---------- Yazıldı @ 12:42:56 ---------- .Kerasus.' Alıntı: eklentidekini zipten çıkar c/sys/bin içine at Genişletmek için tıkla ... tamamda nasl atıcaz acemeyim bişi bilmiyorum bu programla ilgili
Emrgncy Üye sonra C den sys ye ordanda bin kls taşı ---------- Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:43:51 ---------- C nin içindeki ni taşı de sys ye yapıştır Sys nin içindende bin kls yapıştır
sonra C den sys ye ordanda bin kls taşı ---------- Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:43:51 ---------- C nin içindeki ni taşı de sys ye yapıştır Sys nin içindende bin kls yapıştır
hugoKJ Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: sonra C den sys ye ordanda bin kls taşı ---------- Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:43:51 ---------- C nin içindeki ni taşı de sys ye yapıştır Sys nin içindende bin kls yapıştır Genişletmek için tıkla ... eyv. yaptım şuan telefon rest attım bakalım bi un.sig. denicem
Emrgncy112' Alıntı: sonra C den sys ye ordanda bin kls taşı ---------- Eklendi @ 12:45:40 ---------- Yazıldı @ 12:43:51 ---------- C nin içindeki ni taşı de sys ye yapıştır Sys nin içindende bin kls yapıştır Genişletmek için tıkla ... eyv. yaptım şuan telefon rest attım bakalım bi un.sig. denicem
hugoKJ Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Rompatcher yamalarının aktif olduğundan da emin ol Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun sen olmasan kardesim yapamıcaktım tesekkurler oldu sorunsuz
Emrgncy112' Alıntı: Rompatcher yamalarının aktif olduğundan da emin ol Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun sen olmasan kardesim yapamıcaktım tesekkurler oldu sorunsuz
Emrgncy Üye hugoKJ' Alıntı: allah razı olsun sen olmasan kardesim yapamıcaktım tesekkurler oldu sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Olmasına sevindim Hayırlı Olsun
hugoKJ' Alıntı: allah razı olsun sen olmasan kardesim yapamıcaktım tesekkurler oldu sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Olmasına sevindim Hayırlı Olsun
Emrgncy Üye larten123' Alıntı: Dosya bozuk demesinin hack ile ilgisi yok Genişletmek için tıkla ... Yukardaki mesajları okursan alakası olup olmadığını öğrenirsin
larten123' Alıntı: Dosya bozuk demesinin hack ile ilgisi yok Genişletmek için tıkla ... Yukardaki mesajları okursan alakası olup olmadığını öğrenirsin