hocam hangi konuyu örnek alip hackledin, cünkü cesitli yollardan hackleyebilirsin...bildirirsen belki yardimci olabiliriz...
C / sys / bin içine attığın install server.exe
dosyası telefonunla uyumlu değildir.
telefon modelini yaz yardımcı olayım
saolasın.NOKİA C6-01 OR. BELLE
demekki sizde var bi beceriksizlik bunca adam hack yapıyo bi sorun olmuyo.okuduğunuzu da anlayamıyosunuz demekki
installservers_pack.zip dosyasının içinden
installserversS3.zip klasörünü çıkar ve içindeki installserver.exe dosyasını C/ sys/ bin klasörüne at telefonu restart yap. Rompatcher yamalarını aktif edip unsigned uygulamaları yükle
arkadasım bir sürü konu avr su hack olayına o adamlar yanlıs ornek oluyorsa biz napalım adam gibi bi konu yokki güncel nerde eski konu yeni konu karısık bi is keske kalkısmasaydım telefonuda bozduk ise bak :q
---------- Eklendi @ 12:01:05 ---------- Yazıldı @ 11:59:34 ----------
arkadasım x-plore ile dedigin exe. yi attım ben o yola. tamam sorun yok.
rompatcher de ilk basta 2 tane secenegi aktif yaptım add to auto gibi bisi yaptım o kadar simdi napayım (yamalarını nasıl aktif edebilirim bunu yapmadım??)
Rompatcher açınca iki yamada yeşilse tamamdır aktifliği
fakat attım dediğin exe mutlaka telle uyumsuzdur onun için dosya bozuk uyarısı verir doğru exe yi attığına emin ol
girdim baktım 2 yamda yeşil ok var üstlerinde telefona bi rest. attım telefonu bi actım bazı klasörlerin içindeki dosyalar menüye gelmiş mesela oyun die klasör vardır oyunlar dışarı çıkmış menüde klasör içi boş ? ev ekranında flipclock vardı o gitmis gene ben ekledim?? şimdi oldu bunlar tele rest atınca
evet veriyorda ben galiba bu installserver.exe dosyasını atmadım galiba C/sys/bin baktım installserver.exe var boyutu(75.01)
Onların restartla alakası olduğunu sanmıyorum
dosya bozuk hatası veriyormu hâlâ