Telefonu güya hackledim.Unsig.dosyaları kurmaya calisiorm "Dosya Bozuk" diyor nerde hata yaptım acab

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu güya hackledim.Unsig.dosyaları kurmaya calisiorm "Dosya Bozuk" diyor nerde hata yaptım acab

dücane

dücane

Üye
hocam hangi konuyu örnek alip hackledin, cünkü cesitli yollardan hackleyebilirsin...bildirirsen belki yardimci olabiliriz...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
hocam hangi konuyu örnek alip hackledin, cünkü cesitli yollardan hackleyebilirsin...bildirirsen belki yardimci olabiliriz...

www.maxicep.com/symbian-3-
sistem
-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

dücane

dücane

Üye
bende o yöntemle hacklemistim ve hack gayet güzel calisiyor...istiyorsan birdaha dene hocam, kusura bakma fazla yardimci olamiyorum...ama sana bir hack yöntemi daha göstereyim, ingilizcen güclü ise yapabilirsin...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dosya bozuk uyarısı başka birşey değilmi
unsigned ile alakası yok sanırım sertifika hatası vermesi gerekmiyormu?

karadag63

karadag63

Üye
dosya bozuk demesi rar dosyası ise ondan kaynaklanıyor olabilir ya da dosyada sorun olabilir. Başka bi dosya denediniz mı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dosya bozuk uyarısı aldıysan hack ile alakası yok.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
eğer signed uygulamalar da aynı hatayı veriyorsa tele format at tekrar hackle.

benighted

benighted

Üye
uygulamalari xplore dan yukluyorsan bazen o hatayi veriyor oyleyse bi de kendi dosya yoneticisinden dene

Emrgncy

Emrgncy

Üye
C / sys / bin içine attığın install server.exe
dosyası telefonunla uyumlu değildir.

telefon modelini yaz yardımcı olayım

LaNegra

Üye
konuyu paylasan arkadas katılıyorum dosya bozuk butun uygulamalarda hata verıyor ben tekrar guncelleme atarak bu sorunu gıderdım ama hack yapma geregı duymadım

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
demekki sizde var bi beceriksizlik bunca adam hack yapıyo bi sorun olmuyo.okuduğunuzu da anlayamıyosunuz demekki

Emrgncy

Emrgncy

Üye
saolasın.NOKİA C6-01 OR. BELLE

installservers_pack.zip dosyasının içinden
installserversS3.zip klasörünü çıkar ve içindeki installserver.exe dosyasını C/ sys/ bin klasörüne at telefonu restart yap. Rompatcher yamalarını aktif edip unsigned uygulamaları yükle

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
demekki sizde var bi beceriksizlik bunca adam hack yapıyo bi sorun olmuyo.okuduğunuzu da anlayamıyosunuz demekki

arkadasım bir sürü konu avr su hack olayına o adamlar yanlıs ornek oluyorsa biz napalım adam gibi bi konu yokki güncel nerde eski konu yeni konu karısık bi is keske kalkısmasaydım telefonuda bozduk ise bak :q

---------- Eklendi @ 12:01:05 ---------- Yazıldı @ 11:59:34 ----------

installservers_pack.zip dosyasının içinden
installserversS3.zip klasörünü çıkar ve içindeki installserver.exe dosyasını C/ sys/ bin klasörüne at telefonu restart yap. Rompatcher yamalarını aktif edip unsigned uygulamaları yükle

arkadasım x-plore ile dedigin exe. yi attım ben o yola. tamam sorun yok.
rompatcher de ilk basta 2 tane secenegi aktif yaptım add to auto gibi bisi yaptım o kadar simdi napayım (yamalarını nasıl aktif edebilirim bunu yapmadım??)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadasım bir sürü konu avr su hack olayına o adamlar yanlıs ornek oluyorsa biz napalım adam gibi bi konu yokki güncel nerde eski konu yeni konu karısık bi is keske kalkısmasaydım telefonuda bozduk ise bak :q

---------- Eklendi @ 12:01:05 ---------- Yazıldı @ 11:59:34 ----------

arkadasım x-plore ile dedigin exe. yi attım ben o yola. tamam sorun yok.
rompatcher de ilk basta 2 tane secenegi aktif yaptım add to auto gibi bisi yaptım o kadar simdi napayım (yamalarını nasıl aktif edebilirim bunu yapmadım??)

Rompatcher açınca iki yamada yeşilse tamamdır aktifliği
fakat attım dediğin exe mutlaka telle uyumsuzdur onun için dosya bozuk uyarısı verir doğru exe yi attığına emin ol

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi

Rompatcher açınca iki yamada yeşilse tamamdır aktifliği
fakat attım dediğin exe mutlaka telle uyumsuzdur onun için dosya bozuk uyarısı verir doğru exe yi attığına emin ol

girdim baktım 2 yamda yeşil ok var üstlerinde telefona bi rest. attım telefonu bi actım bazı klasörlerin içindeki dosyalar menüye gelmiş mesela oyun die klasör vardır oyunlar dışarı çıkmış menüde klasör içi boş ? ev ekranında flipclock vardı o gitmis gene ben ekledim?? şimdi oldu bunlar tele rest atınca

Emrgncy

Emrgncy

Üye
girdim baktım 2 yamda yeşil ok var üstlerinde telefona bi rest. attım telefonu bi actım bazı klasörlerin içindeki dosyalar menüye gelmiş mesela oyun die klasör vardır oyunlar dışarı çıkmış menüde klasör içi boş ? ev ekranında flipclock vardı o gitmis gene ben ekledim?? şimdi oldu bunlar tele rest atınca

Onların restartla alakası olduğunu sanmıyorum
dosya bozuk hatası veriyormu hâlâ

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi

Onların restartla alakası olduğunu sanmıyorum
dosya bozuk hatası veriyormu hâlâ
evet veriyorda ben galiba bu installserver.exe dosyasını atmadım galiba C/sys/bin baktım installserver.exe var boyutu(75.01)
ben E deki intallserver.exe atacagım olan (52.31) ben galiba bu exe yi atamadım.
bi anlatırmısn türkce x-plore ama atamadım galiba önc dosyayı kopyala diyorum. sonra yapıştır die bişi yok ben başka yere dokundum heralde attı sandım intallserver.exe göronce orda ama o exe benim exe degil suan onu anladım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x-plore ile instalserverS3.zip klasörünü aç
içindeki installserver.exe dosyasını işaretle ve çıkar de
sonra C/ sys/ bin klasörüne çıkar de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt