Telefonu Elinize Almadan Bilgisayardan Ekranı Görün ve Kullanın N73 (Anlatımlı)

Sponsorlu Bağlantılar

eter

Üye
gerçekten çok süper bi program paylaşım için teşekkürler

hafrix

hafrix

Üye
ya arkadaşlar aktivite kodu istiyor ful olması için bu kodu bilen varsa yardımcı olsun ama çok güzel bir program hazırlıyan arkadaşıma teşekür ediyorum.

asx5

Üye
:) Tşk Denicem

--------------- Ekleme ---------------

BağLantı Çokmu Uzun Sürüo Yoksa Bendemi Problem Var ?

Ya ArkadasLar Hepiniz Çalışıo Diosunuz Bendemi Bi Sorun Var Nie Çalıştıramadım?

Programları Kurdum Her iki Aygıtada. PC den Açıorum "please connect your phone" Çıkıo Sona Telden Giriorum Yükledigim Programa CONNECT var ona Basıorum Sona Baglantıyı Seciorum USB/CABLE okeyliorum Ama CONNECTİNG... dio Dönüp Duruo Bişe yOK oRTADA :s

Sorun Nerde Acep .?

slm kardes teli pc ye ne ile baplıyorsan pcsuit ile eslestirmen lazım yoksa bağlanmıyo umarım işine yarar bu arada pro harika calısıyo artık 10 parmak msj yaza biliyorum hehe tşk kardeşim saygılar

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
güzel de telefondan ücret ödenecekmii.

epsus

Üye
yaa arkadaslar okı calıoyor ama pc den hıc bır yere gırılmıyorr yanı ne mesaj yollanıyor nede baska bısı sadece ekran goruntusu varr ya sonrası

etxra

Üye
selam ben aranıza yeni katıldım benim 5700 ım var ve bu program onda sorunsuz çalışıyo "burak1647" arkadaşım eline sağlık ...

maziden-1-i

Üye
güzell

as52

Üye
ya abi çok saol ya

35eras35

Üye
6120 de deniyen arkadaşım bendede 6120 var fakat olmuyo programı açıyorum telefondan usb kablosunu seçiyom bekle allah bekle baglanma felan olmuyo sen naasıl yaptını anlatırmısın

yusuf70

Üye
ya arkadaşlar bu süper bişi 10 parmak mesaj yaz n95 te denedim çalışıyo gayet güzel yalnız krack lemek gerekiyo zaten dosyada var problem yok çooook teşekkürler. süpperrrr.

volpan

volpan

Üye
5700 sorunsuz çalışıyor camerayı açtığımdada görüntü hızı hiç fena değil diyorum ki bi proğram yok mu pcdeki görüntüyü wepcam yapacak süper olur yönetici arkadaşların araştımasını istiyorum

the capensis

Üye
yaa activation code dioo bilen varsa yazsın tşk

yaa activation code dio bilen varsa yazsın tşk

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
bendede aktivasyon kodu istiyor bilenler bilmeyenlere söylesin lütfen

brk712

Üye
arkadaslar kendim kullanıyorm çalısıyor hic bir sorunu yoktur

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
tamam sorunu hallettim teşekkürler

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
:vurabi ilk başlarda çok güzel bağlanıyordu şimdi ise bağlanmıyor

james54

james54

Üye
arkadasim neden boyle uzun ve zahmetı bunlar........ yada kısaltarak anlatmayı mı bılmıosun?

mehmetdelgado

Üye
kardeş ben bunla bilgisayarın interneti ile intennete bağlanabilirmiyim???

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Tşk ler bakalım bi

Üst Alt