Telefonu da , tableti de samsung alacakken size danisayim dedim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu da , tableti de samsung alacakken size danisayim dedim.
Yaklasik 3 hafta sonra galaxy s2 ve galaxy tab alicam. dogrusu s2 de kararliyim ama tablette kararsizim. Sorum galaxy tab 'i olanlara

Tabletten memnunmusunuz?
transformice gibi flash playerli bi oyuna girsem kasmadan oynarmiyim?
yanina klavye bulabilirmiyim?

bir de ricam var. eger internet baglantiniz var ise
http://www.transformice.com

girip bi denermisiniz kasiyormu diye.

simdiden sagolun.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Çok fazla kullanma fırsatı bulamadım ve bu yüzden aklını pek karıştırmak istemiyorum. Ama tablette denediğim oyunlarda pek bir performans alamadım.
SII seçimin çok yerinde :oke:

taka78

Üye
galaxy tab 10.1 alıcaksan al yoksa boşwer.. (araştır canavar bişii)

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence tablet olarak motorola xoom tableti dene

taka78

Üye
İ PAD 2 varken daha ne dionuz :D (tabi şaka yapıyoruz...) ancak düşünürsen tabiki i pad 2

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
IPAD flash player destegi vermiyormus ben oyle duydum. o yuzden internetten oynayacagim oyunlari acamaz diye korkuyorum. sebep olarakta sarj yedigini soyluyorlar. ne kadar dogru bilmem. yoksa ipad3 dusunuyordum

- - - Eklendi - - -

galaxy tab 10.1 alıcaksan al yoksa boşwer.. (araştır canavar bişii)

ikisini toplam 2,600 :tl: ye buldum.

ikiside 16 gb wifi+3g tablet 10.1 inch.
uzun arastirmalar sonucu bunlari buldum.

- - - Eklendi - - -

ikiside 24 ay garantili.

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
Telefon olarak Samsung Galaxy S II yorumsuz...

taka78

Üye
o zaman kararlaştırdığına göre (ki gerçekten iiii bir karar verdin) atık al ve hayırlı uğurlu olsu diek bizde demi :D

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
o zaman kararlaştırdığına göre (ki gerçekten iiii bir karar verdin) atık al ve hayırlı uğurlu olsu diek bizde demi :D

sagol artik 2 hafta kaldi mutlu sona. sinav bitince hayatim cok guzel olacak.

taka78

Üye
yaşın kaç bilmiorum ama sanırım öğrencisin ve sende benim gibi başarılı birisin veyada sbs,öss,lys artık neyse onlardan birine gircen başarılı olacak kadar zekisin ve şimdiden sende benim gibi hediyeni planlıon (belkide karne içindir o da war) :D

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
karne degil. bu sene son sbs ye girecem. ne olursa olsun alacam zaten ama sinavin gecmesini bekliyoruz.

taka78

Üye
aaaaaaannnnnnnnnnnnddddd true estimate İ won 500.000 dolars :D
(veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doğru tahmin 500.000 dolr kazandım)

maxxiceppp

Üye
Benim görüşüm bir tane alıp adam gibi almak
Mesela tabletten vazgeç s3 al çünkü s3 çıkınca s2 yalan olur tablet dediğimiz cihazın da hobi amaçlı kullanımda çok randıman vermediğini biliyoruz

Astrosman

Astrosman

Üye
S2 derim ben

KayraBey

KayraBey

Üye
s2 güzel seçim.Tablet için birşey diyemem hiç kullanmadım.

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Benim görüşüm bir tane alıp adam gibi almak
Mesela tabletten vazgeç s3 al çünkü s3 çıkınca s2 yalan olur tablet dediğimiz cihazın da hobi amaçlı kullanımda çok randıman vermediğini biliyoruz

s3 hem tasarim hemde fiyat olarak ilgi alanim disinda. s2 hem fiyat olarak cazip. hem de 2-3 yil gelecek vaad eden bi telefon. tableti daha cok oyun ve internet amacli alicam. tableti almamin en buyuk sebeplerinden biri ekran boyutu.

simdi o zaman samsung note al dersin. ben ikisinin birlesimi birsey aramiyorum. iki ozelligi ayri ayri istiyorum.

gofrettin76

gofrettin76

Üye
Dostum bende s2 vardı cok mukemmel tel ama biraz buyuk ekran istedim note aldım,ayrıca 7.0 plus tab kullanıyorum hem mukemmel oyunlarda ve inanamazsın bataryasına ben tavsiye ederim al her ikisinide

15097

15097

Üye
Bence tablet alma galaxy s 2'de alma direkt SAMSUNG GALAXY NOTE al.Hem telefon hem tablet ;)

• Beğen
Tepkiler: klongs

taka78

Üye
15097 telling the truth but your decision badmus take the s2 anywhere but you can't put your pocket samsung note

(15097 doğru sülüo ama senin kararın badmus sen s2 yi heryere götürebilirsin ama samsung note u cebine koyamssın)

15097

15097

Üye
hayır galaxy note'da sığıyor cebe.yani biraz büyük cepli pantolon kullanmalı ama insan alışıyor bir süre sonra (not: hiç kullanmadım :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt