Telefonu Bilgisayardan Kontrol Etmek İçin Program Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

IncredibleTurk

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Bilgisayardan Kontrol Etmek İçin Program Lazım
arkadaşlar internette pek çok program var ama hepsi symbian programları. Bilgisayardan telefonu kontrol etmek için Java dilinde program yok mu hiç ????

• Beğen
Tepkiler: dmx125

Hellboy®

Hellboy®

Üye
telden bilgisayari kontrol etme prog. var ve forumda mevcut da bilgisayardan teli kontrol etmeyi ilk defa duyuyorum.

sdtsdt

Üye
bana da lazım bu ilk defa duyuyo olablrsn bildiğin bişe varsa yazarsn

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşım Sony Ericsson için My Phone Explorer var telefonun tuş takımı ile yaptığın herşeyi hatta kamera çalıştırıp çekim yapma özelliğini bile çalıştırabiliyorsun. Programı Sony Ericsson forumunda vermiştim. Ama Nokia için böyle bir uygulama var mıdır. Bilmiyorum. Ama senin için bende araştırırım...

Godfather

Godfather

Üye
show my pc mi ne vardı

Zymenn

Zymenn

Üye
Ben de arıyorum
s40 v3 (nokia 5610) için Yani java

recep1224

recep1224

Üye
bu nokia için pc suite

talyan

talyan

Üye
nokia pc suite 7 de zaten böyle bir özellik var mesej çekmek rehber vs vs.

mehmet7272

Üye
arkadaşlar arkadaşın aradıgı program var...ADI:BlueSoleil cPhoneTool BEN KURDUM HERŞEYİ YAPABİLİRSİN ARAMA SMS ARAMA CVPLAMA SMS ALMA VE GÖNDERME HEPSİNİ PC ÜZERİNDEN Bluetooth İLE YAPIYORSUN AMA BENDE BUNU KURDUKTAN SONRA SERİALİNİ ARADIM BULAMADIM GERÇEKTEN ÇOK BEGENDİM EGER SİZDE KURAR VE BEGENİR BİRDE ÜSTÜNE SERİALİNİ BULURSANIZ. BANADA GÖNDERİN

eyup007

eyup007

Üye
Akıldan zorunuzmu vardır adam diyorki bilgisayar ekranını nasıl telefona getirebilirim...

Revengeful

Emekli Yönetici
tam tersi olmasın xD

Crixus07

Crixus07

Üye
evt kardes tam tersı :D:D:D bulursanız banada haber verın

eyup007

eyup007

Üye
Phone remote controll programı sayesinde bluetooh ile bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz :)

Zymenn

Zymenn

Üye
O kadar java yazılım içinde Image Expo tarzı bir tane yazılım yok mu hayret. Forumda sayfa sayfa dolaşıp butarz bir yazılım arıyorum şu anda.

bakuderock

Üye
yok dostum boyle bi sey ancak telefondan pc yi kontrol edebılırsın oda sınırlı olarak

Üst Alt