telefonu bilgisayara bağladıktan sonra...

Sponsorlu Bağlantılar

trontr

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bilgisayara bağladıktan sonra...
Selam Arkadaşlar
Öncelikle şunu söyliyim Ovi Suite kullanmıyorum. İşletim sistemim Xp. Telefonum C7.
Telefonu bağlıyorum bilgisayara, USB şarş oluyor diyor, bilgisayarıma direk gelio 2 tane daha sürücü;
Biri Telefonun depo hafızası, diğeri SD kart.
Sonra bakıyorum telefonun ekranına sonradan yüklediğim uygulamalar yok olmuş, eğer anaekranda kısayolları varsa beyaz soru işaretine dönüşmüş duruyor. Sonra çıkartıyorum telefonu 5-6 saniye sonra telefon kendine geliyor ve herşey eski haline dönüyor. BİR ŞEY HARİÇ
Sonradan yüklediğim bazı uygulamaların simgelerinin yerleri değişiyor. O kadar uraşıp düzenliom bi tak çıkar ortalık darmadağın oluyor. Ovi Suit bilgisayarı çooook yavaşlatıyor.(Biraz eski bir bilgisayarım var)
Sizce sorun nedir?

ss06

ss06

Üye
arkadaşım sorun hepsinde aynı symbian 3ten kaynaklanıyor galiba örneğin uygulamalarda olan birşeyi ofis klasörünün içine taşıyorsun bilgisayara tak çıkar hoppala bi bakmışsın uygulamalara geri dönmüş senin sorunda bu bende de aynı sende de hepsinde bu durum aynı

esatgelmedi

Üye
bende hiç böyle bir şey olmuyor win 7 kulanıyorum. bence bilgisayarın işletim sisteminden kaynaklanıyor. win7 ya da wista kullanan bir bilgisayarda da deneyin bence düzelecektir.

trontr

Üye
    Konu Sahibi
evet win 7 bilgisayarda denedim sorun olmuyor ama xp için de bi yol bulmak lazım

simbiyancı

Üye
Telefon ayarlarından usb bağlantı modunu değiştirin sorun düzelecektir. Depolama seçili iken bende aynı sorunu yaşamıştım yüklenen uygulamaların yerleri değişiyordu. Nokia Ovi Suite seçili olunca yerleri değişmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ayarlarından usb bağlantı modunu değiştirin sorun düzelecektir. Depolama seçili iken bende aynı sorunu yaşamıştım yüklenen uygulamaların yerleri değişiyordu. Nokia Ovi Suite seçili olunca yerleri değişmiyor.
denedim yerleri değişmiyor saol kardeş ama bu seferde dosya falan atamıyorum. bilgisayarıma gelmiyor simgeler...

----------Eklendi @ 17:24:54 ---------- Yazıldı @ 16:42:54 ----------

arkadaşım sorun hepsinde aynı symbian 3ten kaynaklanıyor galiba örneğin uygulamalarda olan birşeyi ofis klasörünün içine taşıyorsun bilgisayara tak çıkar hoppala bi bakmışsın uygulamalara geri dönmüş senin sorunda bu bende de aynı sende de hepsinde bu durum aynı
sanırım çözdüm sorunu arkdaşlar.
ovi suite getirdim ayarı öyle taktım. takılı iken depolamaya getirdim bilgisayarımda simgeler gözüktü işimi hallettim. sonra fişi çekmeden önce tekrar ovi suite dedim. fişi çektim simgeler bozulmamıştı :D

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
ozggurr

ozggurr

Üye
Guzel paylasim..

Üst Alt