Telefonlarınızın değerini bilin arkadaşlar... Bi konuda yardım .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlarınızın değerini bilin arkadaşlar... Bi konuda yardım .
Arkadaşlar benim yakın bir arkadaşımda galaxy s2 vardı ve kullanmakta sıkıntı çektiğini söyledi. Bende de Nokia 603 var kullanımı kolay diye o benim telefonu daha çok seviyordu gel değişelim beğenmezsen geri veririm dedi ben de kabul ettim. Neyse aradan 3 gün geçti değiştik ama ben symbian'daki rahatlığın 5'de 1'ini androidde bulamıyorum çok sıkıntı veriyor bana cihaz tamam güzel uygulamalar yüklü oyunlar çok iyi ama telefon arada öyle bi sapıtıyor ki kendine gelmesi dakikalar alıyor telefona da zarar vermek istemiyorum batarya çıkartarak beni çok yordu 3 gündür. Arkadaşıma diyorum gel al telefonunu diyorum kanka lütfen dursun o sende senin olsun o daha pahalı vs diyor vermiyor telefonumu şimdi s2 yi de satmak istemiyorum yeni bir s^3 daha almak mantıksız geliyor zaten 5 ay 701 3 ay da 603 kullandım ama ne yapcağımı bilmiyorum. Sizce yeni bir S^3 alayım mı yoksa lumiaları bekliyeyim mi?

codblackops2

codblackops2

Üye
lumiaları beklemelısın bence :)
beleşe 603 ile s2yi değiştiren bi arkadaşta ilk defa görüyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: cenga_86
great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
lumiaları beklemelısın bence :)
beleşe 603 ile s2yi değiştiren bi arkadaşta ilk defa görüyorum :ehe

Ya aslında ona da almanya'dan amcası getirdi uluslararası 1 sene garantisi de bitti telefonun ama çiziği falan yok çok temiz kullanılmış pasaport kayıtlı ama satarken sorun olur mu sence arkadaşım? Galaxy S2 16 GB almanyadan alış fiyatı da 603'den sadece biraz pahalıymış öyle söyledi ondan takas etti belki de ama kafama takıyorum satarken sorun olur diye. Bu arada üstünde 16 gb hafıza kartı daha var o da benim 603'teki kartım hafıza kartını vermemiştim.

Symbianize

Symbianize

Üye
Sakin satma arkadasina saygisizlik olur sen ona guzel bir format cek rootla biseycigi kalmaz oyle bi arkadasin daha varsa bana yolla

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, alican558558 ve Esendağlı
great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yurt dışından gelmiş olması sorun olmaz değil mi yani ilerde kapanmaz ya da fiyata etki etmez heralde öyle değil mi? Telefon 14 aylıkmış faturası var amcasının üstüne tüm aksesuarları tam.
Edit: Bu arada üstündeki batarya bi çin sitesinden getirilmiş daha uzun gider diye ama çok ısınıyor cihaz ya şuan kafam çok karışık acaba telefon sorunlu mu orjinal samsung batarya ne kadardır bilen varsa bilgilendirebilir mi?

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
zaten s2 çabuk ısınıyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Önümüz kış malum:)

great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Hiç içime sinmedi bu android olayı ama hadi hayırlısı ya ısınıyo demişsiniz ama 30 dk webde gezineyim ısınıyor. Ya da geçen direk 20 dakika falan Asphalt 7 oynadım çok aşırı ısındı böyle olmaması gerek değil mi arkadaşlar hemen ısınmaması lazım normalde ısınsa da

awdil

awdil

Üye
Bekle bir aksilik olmazsa,seneye lumialar gelir.Bu ara da umarim arkadsin maxicep uyesi degildir. :)

Tabi isinmasi normaldir.Rahat ol.

great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımın yüzüne de söylüyorum ver diye ama çok ısrar ediyo ya aslında smybian^3 e geçmeden hayalimdi bir s2'im olması ama symbiana çok alışmışım şimdi 5 milyon uygulaması olan android telefon verseler de istemem arkadaşlar ya bu arada android 2.3.7 olduğundan olabilirmiş takılmalar 4'e güncelliyecem az sonra inşallah ve lumiaları beklemeye karar verdim inşallah android 4 te donma yapmaz :(

- - - Eklendi - - -

Neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ederim Nokia Lumia'lar Türkiye'ye gelince onlardan almaya karar verdim onlar gelene kadar da S2'ye katlanacaz bakalım. Arkadaşlar forumu her zaman takip edecem sizlerden uzak kalmayacağım. FP2 çıkarsa pişmanlığım artmaz inşallah.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardes ben de abimin yeni aldigi s2 ye baktim oyun falan attim ama dedigin gibi hicbiseye degismem bu 701 telefonumu. Fp2 cikinca bence daha da rahatlayacak telefon. Yazik olmus 603 e :(

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
symbiandan çıkmışsın başın sağolsun :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ısınması normalmi bilmiyorum ama s3'ünde ısındığını söylüyorlar xperia arc s bile real futballda el yakıyordu hele ekran aşırı ısınıyordu s2'ninde asphalt 7'de o kadar ısınması normaldir heralde.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guncelledin mi bari

NDMSZGN

Üye
Kullanım rahatlığı açısından tabiki symbian'la karşılaştırılamaz bile ama ben bi symbiancı olduğum halde fotoğraf kalitesi(603'e nazaran) ve marketiyle tabi oyun ve uygulamadan hoşalnıyorsan s2 gayet çok iyi bir telefon. ve internetten orjinal olarak yazsa bile bi batarya almanı tavsiye etmem. gidip samsung merkezlerinden al bence alacasan orjinal batarya. ve lumnia'ları beklemekle çok iyi iş edersin

great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ısınma problemi hâla devam ediyor ama telefoncu da normal olduğunu söyledi kafaya takmıyorum. Orijinal bataryayı da söylediğiniz gibi samsung yetkili bayisinden alacağım fakat fiyatı biraz tuzluymuş. Her neyse şimdilik telefonla mutluyum sayılır güncelleme yaptım ICS 4.0.4 sürümünü yükledim telefon bi nebze de olsa kendine geldi şimdi custom romlara bakıyorum jelly bean 4.1.1 falan var garantisi olmadığı için onu yükleyebilirim cihaza yıl sonuna doğru satıp lumia'lara yöneleceğim teşekkür ederim cevaplar için.

ANIL

ANIL

Admin
Sorun kalmadığına göre konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt