Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyetelefonlardan hangisini tavsiye edersiniz
Sponsorlu Bağlantılar
05ender05
Üye
Konu Sahibi
telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz
galaxy grand neo 2, lg g pro lite, lg l90, casper via v4, htc desire 500
Siz olsanız hangi telefonu tercih ederdiniz niçin ?
Emrah_-06
Üye
Bütçe ne kadar ?
05ender05
Üye
Konu Sahibi
1000 lira civarı
Emrah_-06
Üye
Bu seçenekler arasından pro lite yada desire 500 ü bilirim. Ama ben olsam hiç birini almazdım 1000 tl bütçen var 900 civarı bi nexus 4 dahada memnun edecektir yada ekleyebilirsen nexus 5 g2 öneririm.
05ender05
Üye
Konu Sahibi
nexuslari çok araştırdım falan hafıza kartı girişi olmaması korkutuyor beni birde ses kalitesi ve kamerası kötü diye duydum
Emrah_-06
Üye
Seçeneklerindeki telefonlardan iyidir. Bikere via v4 fazla tutulmadı nasıldır bilmem, samsung alırsın toucwizden dolayı ilerde sıkıntı yaşarsın kasar. Desire 500 güzel beğenmiştim onu pro lite öyle ama donanımları çok iyi değil. o yüzden nexus 4 falan daha iyi bi tercih olacaktır nexus 4 ü kullanmadım kamerası nasıl bilmiyorum şuan nexus 5 kullanıyorum bende başta hafıza kartı sıkıntı olur diye düşündüm ama gayet yeterli 12 gb kalıyo sana orda sıkıntı yaşıycağını sanmıyorum. Seside yeterli yani ben kamera konusundada ses konusundada diğer her konudada onlardan iyi olduğunu söyleyebilirim. Nexus 4 ü kullanmadığım için bilemiycem fakat yine onlardan iyi bi performans vereceğine eminim. Bunlar olmazsa optimus g ye bak onda hafızada 32 gb.
05ender05
Üye
Konu Sahibi
Peki nexus 5 te şebeke üzerinden görüntülü Konuşma var mi birde çok anlamıyorum toucwizden dolayı kasar dediniz toucwiz nedir ?
Emrah_-06
Üye
Toucwiz samsungun cihazlarında kullandığı arayüzüdür. Biraz hantal çalışır ve zamanla iyice hantallaşmaya yavaşlamaya takılmalara donmalara sebeb olur. Var yani sanırım orası her cihaz için biraz karıştı şebeke üzerinden yapılamıyo galiba artık yani her cihaz için böyle oldu sanırım. Ama özellik olarak var destekliyo skype tango gibi programlarla konuşuluyo diğer türlü denemedim.
05ender05
Üye
Konu Sahibi
önerilerin için verdiğin bilgiler için teşekkur ederim biraz da internetten Telefon incelemelerine bakayım
Emrah_-06
Üye
Rica ederim ne demek. Alabiliyosan ikiside pişman etmez emin ol.
Ali Kurtaran
Üye
1000 Tl 'ye ikinci el Lg G2 veya Nexus 5 telefonu rahatlıkla bulabilirsin.İkiside seni mutsuz etmez.Saydığın telefonları alma bence.
05ender05
Üye
Konu Sahibi
Uzun zamandır aynı Telefonu kullanıyorum yeni Telefon alacağım Adı üstünde yeni olsun 2. El değil
Emrah_-06
Üye
Ekleme yaparsan sıfırda alırsın
05ender05
Üye
Konu Sahibi
pek ekleme yapamam Keşke yapabilsem ama 1000 lira civarı öneri yapabilir misiniz ?
Emrah_-06
Üye
2. El e bende sıcak bakmıyorum. 1100 1200 civarı optimus g öneririm kendi hafızası 32 GB. Aslında nexus 5 de bulabilirsin belki bu fiyatlara netten falan. Bide g2 mini gelmiş ona bakmadım nasıl diye ama sen bi bak karşılaştır hangisi hoşuna giderse
fk555897
Üye
Biraz daha ekleyip Nexus 5 almanı öneririm. Seçenekler arasında G Pro Lite iyi
Mustafa-26
Üye
Eklemene gerek kalmadan s4 miniye bakabilirsin birde nexus 4
05ender05
Üye
Konu Sahibi
grand 2den yana kullandım tercihimi ama telefon hafıza kartını okumuyor c6-01 de canavar gibi çalışıyordu neden olabilir ?