BnRiletişim
Üye
Telefonlarda Yazılım Güncellemesi Yapacaksanız Dikkat!
-Elektrikleriniz Sık Sık Gidiyor ise Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.
-İnternetiniz Sık Sık Gidiyor ise Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.
-Güncelleme Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip Olmadan Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.
(Araştırma Yapınız Daha Önce Yapılan Güncelleştirme Hakkında Bilgi Alınız)
[Ben Yaparım Deyip Güncellemeye Kalkışmayınız.Güncelleşmeyi Sorunsunuz Yaparsınız
Ama Telefonunuz Açılmaya Bilir veya Telefonda Çeşitli Sorunlar Ortaya Çıkabilir]
Çin Telefonlarda Güncelleştirme ;
%80 Telefonun Açılmama İhtimali Var.
%20 Telefonunuzun Sorunsuz Çalışma İhtimali Var.
Düz Orjinal Telefonlarda ;
Güncelleştirmeyi %100 Sorunsuz Yaparsınız.Tabi Güncelleştirmeyi Doğru Yaparsanız.
Not: Telefonunuzun Güncelleştirmelerini Orjinal Telefonların Resmi Sitelerinde Başka Bir Yerde Yapmayınız.
Çin Telefonlarda Güncelleştirme Yapmanızı Önermiyorum.Güncelleştirme Yaptıktan Sonra Çeşitli Sorunlar Ortaya Çıkabilir.
Yorumlarınızı ve Teşekkürlerinizi Bekliyorum
1. Teşekkür Butonuna Basmanız 2 Sn. Unutmayın
Kafanıza Takılan Sorun Olursa Cevap Yazın
Eğer Telefonunuz Da Çeşitli Sorunlar Var Vede Siz Telefonunuzu Güncelleştirmek İstiyor iseniz Aşşağıdakileri Okumadan Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz!!!
-İlk Olarak Telefon Pc Arasında ki Usb Kablosun da Sorun Varsa Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.-Elektrikleriniz Sık Sık Gidiyor ise Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.
-İnternetiniz Sık Sık Gidiyor ise Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.
-Güncelleme Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip Olmadan Telefonunuzu Güncelleştirmeyiniz.
(Araştırma Yapınız Daha Önce Yapılan Güncelleştirme Hakkında Bilgi Alınız)
[Ben Yaparım Deyip Güncellemeye Kalkışmayınız.Güncelleşmeyi Sorunsunuz Yaparsınız
Ama Telefonunuz Açılmaya Bilir veya Telefonda Çeşitli Sorunlar Ortaya Çıkabilir]
Çin Telefonlarda Güncelleştirme ;
%80 Telefonun Açılmama İhtimali Var.
%20 Telefonunuzun Sorunsuz Çalışma İhtimali Var.
Düz Orjinal Telefonlarda ;
Güncelleştirmeyi %100 Sorunsuz Yaparsınız.Tabi Güncelleştirmeyi Doğru Yaparsanız.
Not: Telefonunuzun Güncelleştirmelerini Orjinal Telefonların Resmi Sitelerinde Başka Bir Yerde Yapmayınız.
Çin Telefonlarda Güncelleştirme Yapmanızı Önermiyorum.Güncelleştirme Yaptıktan Sonra Çeşitli Sorunlar Ortaya Çıkabilir.
Yorumlarınızı ve Teşekkürlerinizi Bekliyorum
1. Teşekkür Butonuna Basmanız 2 Sn. Unutmayın
Kafanıza Takılan Sorun Olursa Cevap Yazın