Telefonla İlgili Bir Sorunum var ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onr37

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla İlgili Bir Sorunum var ..
Öncelikle Herkese Merhabalar arkadaşlar bende nokia 6303c telefonum var

telefonu satmayı düşünüyorum ama kameraya girdigimde siyah bi yer geliyor
ve kamera beklemede diyo öle kalıyor radyoya girdigimde ise radyo kapalı diyo bluetoth falan çalışmıyor .telefoncuya sordum program atılacak dedi ve 70 Tl istedi zaten edecegi o kadar degil o yüzden yaptırmadım bunu evde yapma şansım varmı bilgisayardan atabilirmiyim o programı lütfen yardımcı olurmusunuz

bazı yerlerde flash atmam gerekdigi söylendi ama nasıl oldugunu pek bilmiyorum anlatacak biri varsa cok mutlu olurum
önceden kvk ya yollamıştık ordan 6 ayda geldi gelince bu hale geldi arkadaşlar.
size yapılabilme ihtimali varmi ?

herkese iyi forumlar iyi eğlenceler.
şimdiden teşekkürler.

mkyb

mkyb

Üye
İçindeki yazılımın güncellenmesi lazım.Bir yerden telefon için usb kablo bulun Nokia Pc Suite ile telefonun yazılımını güncelleyin.Sorun %80 düzelir.Yalnız telefon hafızasındaki her şey silenecek.Rehberinizi yedekleyin.

• Beğen
Tepkiler: onr37
R.A.M

R.A.M

Üye
Nokia suite indir usb ile oradan güncelle en kolay yolu odur.

• Beğen

onr37

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi deniyim kardeşim teşekkürler

bountykiller

bountykiller

Üye
telefonda radyo ve bluetooth entegresi aynı o entegre yanmş ücreti 35 tl.
Ayrıca kamera sorunu içinde sanırım format atman lazım.

- - - Eklendi - - -

formatı evde atarsın ama ntegreyi evde değişemezsin.

• Beğen

onr37

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında benim telefonun hicbi sorunu yokdu ses gitmiyodu falan derken k.v.k ya yolladık 15 gün iş günü içersinde döner dediler falan derken 6 ayı buldu aradım böle böle tüketici haklarına şikayet edicem diye ve ondan sonra yolladılar geldiginde bu haldeydi bizde pek önemsemedik öle duruyodu simdi satmaya karar verdiydimde bunları düzeltebilirsem o şekilde satacam yardımlarınız için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sanırım güncelleme ile ilgisi yok Şuan cihazınızın varolan bir cihaz yazılım güncellemesi yok diyor format nasıl atılıyor kardeş onu anlatabilirmisin ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ben olsam direkvdava açardım.Amcamın montesi vardi servise gonderdi 3 ay serviste kaldı.Tuketici haklarina sikayet etti.3 gun sonra telefonun fabrika cikisli sorunu olduğunu yerine galaxy fit gondereceklerini solediler.Cok yanlis yapmissin

• Beğen

onr37

Üye
    Konu Sahibi
dava açtık tüketici haklarını hemde 2 3 ay geçesiye ama sonuçlanmadi :/

- - - Eklendi - - -

R.A.M

R.A.M

Üye

- - - Eklendi - - -

Kuyudibindeki türkcell bayiye git orada bilir kişi var dava aç parasını alırsın ben almıştım :D

• Beğen

onr37

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu olay geçeli 7-8 ay oluyor ya acmıştık davayı sonuç alamadık artık acsakda bişi olmaz sanırım kaç kere araşmıştık makineye bağlıyolardi arıyoduk kargo ya verildi diyodu 1 ay oluyo yine gelmiyodu falan tüketici haklarına açtık dava o zaman yolladılar ama geldiginde ne kamera acılıyodu ne radyo.

mkyb

mkyb

Üye
Garantiye yollanan telefonların 30 iş günü içerisinde tamir edilip geri iade edilmesi gerekir.İade edilmediği taktirde cihazın yenisi veya para iadesi isteme hakkınız bulunmaktadır.Bu sizin yasal hakkınız.Yanlış yapmışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt