telefonla hafıza kartını nsıl birleştiririm(hafıza nasıl arttırırm)

Sponsorlu Bağlantılar

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
telefonla hafıza kartını nsıl birleştiririm(hafıza nasıl arttırırm)
arkadaşlar s3 te böyle birşey olduğunu duydum telefon hafızası 16 gb hafıza kartı 16 gb ikisini nasıl birleştiririm 32 gb olsun istyorum s3 için böyle birşey varmı ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sanırım yok ama medya dosyalarını hafıza kartına atıp ana hafızada yer acabilirsiniz

Karavelaa

Üye
arkadaşlar s3 te böyle birşey olduğunu duydum telefon hafızası 16 gb hafıza kartı 16 gb ikisini nasıl birleştiririm 32 gb olsun istyorum s3 için böyle birşey varmı ?
Bildiğim kadarı ile rootlu olması gerekiyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bildiğim kadarı ile rootlu olması gerekiyor
Bazı yöntemler ile hafıza kartı ile ana hafıza yer değiştirilebiliniyor fakat SD kartın en az class on veya uhs 1 olması lazım telefonların içindeki hafıza yaklaşık 200mb/s okuma yapabiliyor(en azından g2 de)

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
gıgun

gıgun

Üye
Peki ya tab s için de mi rootlu olması gerekiyor

gıgun

gıgun

Üye
Tüh 16 gb başka hafıza kartına da kurmak isterdim saolun

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tüh 16 gb başka hafıza kartına da kurmak isterdim saolun
Ama gl to SD gibi yazılımlar ile SD karta oyunların data ve obb klasörlerini taşınabiliyor illaki birleşmesi gerekmiyor

gıgun

gıgun

Üye
Root olmaması gerekiyor garantiyi korumam lâzım:horse:

gıgun

gıgun

Üye
Peki saolun inş lollipopta çözerler

gıgun

gıgun

Üye
Apple bile 128 gb ssd yolluyor insan bari 32 yollasaydı:lac:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Apple bile 128 gb ssd yolluyor insan bari 32 yollasaydı:lac:
400 tl daha fazla fiyat farkı verirsen ben de sana 128 gb yollardım
biraz da geleceğe dönük yatırım gibi
ben note 2 hafıza sorunu yaşadığım için g2 de 120 tl fark daha verip 32lik modeli tercih ettim

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
Bazı yöntemler ile hafıza kartı ile ana hafıza yer değiştirilebiliniyor fakat SD kartın en az class on veya uhs 1 olması lazım telefonların içindeki hafıza yaklaşık 200mb/s okuma yapabiliyor(en azından g2 de)
hafıza kartım class 10 dostum nasıl yer değiştircem birde herşey sd karta gitcek demi öyle istiyorum sadece obb değil hepsi gitsin sd karta

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hafıza kartım class 10 dostum nasıl yer değiştircem birde herşey sd karta gitcek demi öyle istiyorum sadece obb değil hepsi gitsin sd karta
şimdi o iş zor her telefonda olmuyor olsada özel rom istiyor yani sadece bi romda çalışıyor note 2 bi 4.1.2 da çalışanı bulmuştum
ama 4.3 kullandığım için yapamamıştım
siz hiç uğraşmadan GL to SD adlı uygulamayı kullanın
internetten araştırın youtube dan videolaınıizleyerek sizde yapabilirsiniz yanlız eğer android sürümü 4.3 den yukarı ve samsung ise kernel in selinux durumu permmissive olmalı eğer enforcing ise çalışmaz
artık samsungda iki krite var birisi root diğeri seLinux durumu ikiside uymalı

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
şimdi o iş zor her telefonda olmuyor olsada özel rom istiyor yani sadece bi romda çalışıyor note 2 bi 4.1.2 da çalışanı bulmuştum
ama 4.3 kullandığım için yapamamıştım
siz hiç uğraşmadan GL to SD adlı uygulamayı kullanın
internetten araştırın youtube dan videolaınıizleyerek sizde yapabilirsiniz yanlız eğer android sürümü 4.3 den yukarı ve samsung ise kernel in selinux durumu permmissive olmalı eğer enforcing ise çalışmaz
artık samsungda iki krite var birisi root diğeri seLinux durumu ikiside uymalı
ozaman blekota romda çalışmaz :(

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
gl to sd çalışabilir eğer custom romsa %50 permissivedir bi bakın selinux durumuna ne yazıyor
obb on sd ile çözdum xposed modulu isteyenler için stabil bir program

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sd kartın formatını ext yaparak yapılabiliyordu s3 te olur mu bilmem ama bnm eski telde yapıyordum ve güzeldi de 200mb mi ne hafızalı telde 4gb hafıza yapıyordum :D :D

Son düzenleme: