Bildiğim kadarı ile rootlu olması gerekiyorarkadaşlar s3 te böyle birşey olduğunu duydum telefon hafızası 16 gb hafıza kartı 16 gb ikisini nasıl birleştiririm 32 gb olsun istyorum s3 için böyle birşey varmı ?
Bazı yöntemler ile hafıza kartı ile ana hafıza yer değiştirilebiliniyor fakat SD kartın en az class on veya uhs 1 olması lazım telefonların içindeki hafıza yaklaşık 200mb/s okuma yapabiliyor(en azından g2 de)Bildiğim kadarı ile rootlu olması gerekiyor
Böyle bi şey yokPeki ya tab s için de mi rootlu olması gerekiyor
Ama gl to SD gibi yazılımlar ile SD karta oyunların data ve obb klasörlerini taşınabiliyor illaki birleşmesi gerekmiyorTüh 16 gb başka hafıza kartına da kurmak isterdim saolun
Maalesef bu tür şeyler Root şart tutuluyorRoot olmaması gerekiyor garantiyi korumam lâzım![]()
inş olur. ama bu samsung bilerek tab s in 32 64 lük modelleri de satsın diye yapmaz diye düşünüyorumPeki saolun inş lollipopta çözerler
400 tl daha fazla fiyat farkı verirsen ben de sana 128 gb yollardımApple bile 128 gb ssd yolluyor insan bari 32 yollasaydı![]()
hafıza kartım class 10 dostum nasıl yer değiştircem birde herşey sd karta gitcek demi öyle istiyorum sadece obb değil hepsi gitsin sd kartaBazı yöntemler ile hafıza kartı ile ana hafıza yer değiştirilebiliniyor fakat SD kartın en az class on veya uhs 1 olması lazım telefonların içindeki hafıza yaklaşık 200mb/s okuma yapabiliyor(en azından g2 de)
şimdi o iş zor her telefonda olmuyor olsada özel rom istiyor yani sadece bi romda çalışıyor note 2 bi 4.1.2 da çalışanı bulmuştumhafıza kartım class 10 dostum nasıl yer değiştircem birde herşey sd karta gitcek demi öyle istiyorum sadece obb değil hepsi gitsin sd karta
ozaman blekota romda çalışmazşimdi o iş zor her telefonda olmuyor olsada özel rom istiyor yani sadece bi romda çalışıyor note 2 bi 4.1.2 da çalışanı bulmuştum
ama 4.3 kullandığım için yapamamıştım
siz hiç uğraşmadan GL to SD adlı uygulamayı kullanın
internetten araştırın youtube dan videolaınıizleyerek sizde yapabilirsiniz yanlız eğer android sürümü 4.3 den yukarı ve samsung ise kernel in selinux durumu permmissive olmalı eğer enforcing ise çalışmaz
artık samsungda iki krite var birisi root diğeri seLinux durumu ikiside uymalı

gl to sd çalışabilir eğer custom romsa %50 permissivedir bi bakın selinux durumuna ne yazıyorozaman blekota romda çalışmaz![]()
obb on sd ile çözdum xposed modulu isteyenler içingl to sd çalışabilir eğer custom romsa %50 permissivedir bi bakın selinux durumuna ne yazıyor